ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Με το Δ.Σ. σε απαρτία (9/9)! και την παρουσία 15 συνολικά ατόμων έγινε το πρώτο Δ.Σ. με τη νέα σύνθεση (2013-15). Το πώς περάσαμε δεν θα σας το περιγράψω γιατί θα ζηλέψετε και δεν το θέλουμε. Μονολεκτικά… Υπέροχα.

Αισθητή η απουσία των ατόμων που για πολλά χρόνια ήταν η ραχοκοκαλιά του συλλόγου  και -για λίγο- ξαποσταίνουν από το Δ.Σ.  Φίλοι μας, στην παρέα του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα υπάρχει πάντα κρατημένη η θέση σας, η θέση των Επίτιμων Μελών  και θα σας περιμένουμε… κάθε επόμενη φορά.

Εν ολίγοις, τα θέματα που συζητήθηκαν (μη μαθαίνουν όλοι τις λεπτομέρειες):

Εγκρίθηκε  από το Δ.Σ. η πρόταση για ένταξη των κ.κ. Γάκη Δημήτρη, Δρίβα Αγάπης και Κατσάλη Τιμόθεου, στην Τιμητική Λίστα των ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Έγινε ενημέρωση : Για την νέα αγωνιστική περίοδο,  για τις φόρμες του συλλόγου (υπάρχουν μερικές ακόμη αν κάποιος θελήσει), τα ημερολόγια που περίσσεψαν διατίθενται δωρεάν στους υποστηρικτές του συλλόγου  κ.α.
Ορίστηκε τριμελής οργανωτική επιτροπή για τα Δ΄  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (που θα γίνουν Σάββατο 25 Μαΐου 2013) αποτελούμενη από τους κ.κ. Καρματζόγλου Σταύρο, Σολομωνίδη Βλαδίμηρο και Τριανταφύλλου Ευάγγελο. Η τριμελής επιτροπή θα αποφασίσει για τις λεπτομέρειες των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ. Επίσης θα συνεργαστεί με τους διοργανωτές των  αγώνων στη μνήμη Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ καθώς και με την ΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον Τεχνικό εκπρόσωπο της ΕΑΣ κ. Χρυσοστομίδη.

Το επόμενο Δ.Σ. (Λόγω ΠΑΣΧΑ) θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου ώρα 18:00 (για να ετοιμαστεί η φωτιά…) στην κατοικία της κ. Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνης στη Θέρμη, (Γενικής Γραμματέως του συλλόγου) .

Οφείλουμε μία συγνώμη από τον κ. Κούτρα Ιωάννη και Τριανταφύλλου Ευάγγελο γιατί δεν είναι στις φωτογραφίες. Ο λόγος! Περιμέναμε να φύγουν και -δήθεν- μετά θυμηθήκαμε να βγάλουμε φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι ότι επειδή οι συγκεκριμένοι κύριοι, θα μας επισκίαζαν λόγω ιδιαίτερης ομορφιάς, περιμέναμε υπομονετικά και την κατάλληλη στιγμή… το θυμηθήκαμε! Συγνώμη δεν θα το ξανακάνουμε.

 

print

Written by