ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Β ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών έγινε σήμερα το πρωί το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων των ΠΠ-ΠΚ/Β. Μολονότι οι διοργανωτές γνώριζαν από την Πέμπτη τον μεγάλο αριθμό των δηλωθέντων αθλητών και παρά τις εύστοχες αλλαγές στο πρόγραμμα αναγκάστηκαν να περιορίσουν τις προσπάθειες από (3)τρεις  που έγραφε η προκήρυξη  σε (1) μία τόσο στο Μπαλάκι όσο και στο Μήκος. Ως υπεύθυνοι των αγώνων οι άνθρωποι της ΕΑΣ επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να ανταπεξέλθουν στο μεγάλο αριθμό των αθλητών. Πράγματι με τσεκουρωμένες προσπάθειες οι αθλητές και οι γονείς μπόρεσαν να φύγουν γύρω στις 12:30. Ακούστηκαν πολλά, δόθηκαν κουβεντιαστές και εύκολες λύσεις (όπως περισσότερα συνεργεία και χρησιμοποίηση του βοηθητικού σταδίου, αλλά κανένας δεν έθιξε το μόνιμο πρόβλημα που είναι το οικονομικό στην ΕΑΣ. Περισσότερα συνεργεία απαιτούν περισσότερους Κριτές ή περισσότερους βοηθούς. Από την άλλη φαίνεται ότι σε μερικούς μπαμπάδες δεν έγινε κατανοητό ότι πλέον ο αθλητισμός στηρίζεται στη βοήθεια που θα προσφέρει ο καθένας μας στο πόστο του. Δεν είδα μπαμπάδες να απευθύνονται στην ΕΑΣ (2310 211770, 2310211703)και να δηλώνουν εθελοντές για τους αγώνες. Επίσης δεν είδα πολλούς μπαμπάδες, πλην ελαχίστων, να παρακολουθούν τη Σχολή Κριτών (που γίνεται αυτή την εποχή στη Θεσσαλονίκη) για να μπορούν, ως  επίσημοι Κριτές, να βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί.

Δεν κάνω το συνήγορο των ανθρώπων της ΕΑΣ, που επέλεξαν τη (1) μία προσπάθεια ως λύση, όμως απαντώ σε μερικούς γονείς που δυσανασχετούσαν για τη μη τήρηση της προκήρυξης. Τονίζω ότι  δεν είναι η επίδοση που θα έρθει ίσως με τις (3) τρεις προσπάθειες το ζητούμενο σε αυτή την ηλικία. Η χαρά της συμμετοχής, η απόκτηση εμπειριών, η δημιουργία φίλων, η γνωριμία με τα αγωνίσματα και η δημιουργία θετικής εικόνας για τους αγώνες είναι τα σημεία που θα πρέπει και οι γονείς να εστιάζουν. Όσοι γονείς βιάζονται να δουν τους κανακάρηδές τους «πρωταθλητές» δυστυχώς δεν είναι στο σωστό δρόμο.  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ας  ρίξω και το καρφάκι μου ή το μπετονόκαρφό μου!

Η μη συμμετοχή, σε αυτούς τους αγώνες (ΠΠ/ΠΚ-Β),  όπου μόνο με την παρουσία των αθλητών αξιολογείται η δραστηριότητα των συλλόγων, θεωρείται από τους προπονητές και τους ανθρώπους των συλλόγων, «ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ».

Μερικά παιδιά έχουν λιγοστές  ευκαιρίες να προσφέρουν αγωνιστικά στο σύλλογό τους, να δείξουν έμπρακτα, ότι νοιάζονται για το καλό «της οικογένειάς τους» είτε αυτή ονομάζεται: ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΤΩΝ, ΡΗΓΑΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ ή…

Απαράβατος κανόνας, την ημέρα των αξιολογούμενων αγώνων (διασυλλογικών και Πανελληνίων) δεν απουσιάζουμε από τον αγώνα (χωρίς σοβαρό λόγο). Η συμμετοχή μας σε όλους τους άλλους αγώνες, είναι θέμα προσωπικής βελτίωσης και προετοιμασίας, που όμως δεν προσφέρει τίποτε στο σύλλογο!

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν οι (από αριστερά): Κωτσοπούλου Ι., Μπέλου Στ., Λαμπριανίδου Ερ., Μπαλίδου Ν., Ιορδανίδου Μ., Σπανός Μ., και Μαυρομμάτης-Παρασίδης Α.  Δυστυχώς δεν συμπληρώσαμε τους 10 αθλητές που ήταν ο στόχος μας.

Στη φωτογραφία όσοι αγωνίστηκαν με τους προπονητές τους κ.κ. Κυριακίδου Μαρία και Χατζηλαζαρίδη Ιωάννη.
Η Αφροδίτη Χρυσοστομίδου (πρώτη από αριστερά) αγωνίστηκε για το σύλλογό της Ο.Π.Θ.

Τη Βαθμολογία των πολυάθλων ΠΠ-ΠΚ/Β θα τη βρείτε ΕΔΩ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by