ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ … ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Η εβδομάδα αυτή είναι «στο κόκκινο». Λίγο τα μαθήματα των προπονητών μας στη Σχολή Κριτών, λίγο οι αναγκαστικές διπλές προπονήσεις των αθλητών (λόγω μαθημάτων στη Σχολή Κριτών), πολύ!  οι προσωπικές έρευνες και υποχρεώσεις στη Σχολή Κριτών, για να δώσουμε ό,τι πιο απλό και “καρατσεκαρισμένο” στους υποψήφιους Κριτές Στίβου (την Πέμπτη 19:00 παρουσιάζουμε τα άρθρα τα σχετικά με τα Κάθετα άλματα και το άλμα επί κοντώ), λίγο η υπόσχεση που δώσαμε στο 2ο Νηπιαγωγείο του Ωραιοκάστρου για την Παρασκευή το πρωί 10:00-10:30 π.μ. (να μυήσουμε καμιά 40 μπόμπιρες στο Στίβο), λίγο η καθημερινή ενημέρωση της σελίδας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και το κερασάκι στην τούρτα,  -το Διασυλλογικό Π/Κ- το  Σάββατο πρωί και το μεσημέρι,  και όλα αυτά με τις προπονήσεις να πολλαπλασιάζονται λόγω αγώνων ε!

Αδικαιολόγητος, όμως, όποιος κυκλοφόρησε την «πατάτα» ότι υπάρχει πρόβλημα με την υγεία μου. Έλεος!
Για όσους νοιάζονται για μένα στους πληροφορώ ότι: Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά και όσοι πραγματικά νοιάζονται ας φροντίσουν να μη μου προσθέτουν και άλλα… στα τόσα και άλλα τόσα:  (Χειμωνίδεια, Χορηγοί αγώνων, Δηλώσεις συμμετοχής Διασυλλογικών, Δελτία – στον ΣΕΓΑΣ και για την είσοδο των αθλητών-, ενημέρωση καταστάσεων των αθλητών, Ταμείο, αποδείξεις, Φορολογική Δήλωση Συλλόγου, Πρακτικά Δ.Σ., … και τόσα άλλα που ούτε καν περνούν από το μυαλό σας).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΟΥ-ΚΑΤΣΙΚΑ

Ο χρόνος μου 99% είναι αφιερωμένος στη λειτουργία του συλλόγου. Αυτό μπορεί και συμβαίνει μόνο με την ανοχή και το «πράσινο» της συζύγου μου Ελένης. Δυστυχώς, από κεκτημένη ταχύτητα όταν έχουμε αυτή την καταπληκτική αντιμετώπιση από τους/τις συζύγους μας δεν το εκτιμούμε όσο πρέπει, ίσως γιατί το θεωρούμε δεδομένο (κούνια που μας κούναγε!). Όχι δεν είναι δεδομένο, και δεν ξέρω αν θα συνέβαινε το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη σύζυγο! Το ότι μπορώ και κάνω όλα αυτά που εγώ επιλέγω και με γεμίζουν είναι απόρροια της ελευθερίας που έχω από “το σπίτι” γιατί «κάποιος άλλος» έχει επιφορτιστεί με όλα τα του σπιτιού!

Ανακαλύπτω ότι σχεδόν  ποτέ δεν ευχαρίστησα τη σύζυγό μου, αν και το νοιώθω,  για την ευκαιρία που μου δίνει να κάνω αυτό που μου αρέσει! Όχι ότι δεν περνάει συνέχεια από το μυαλό μου, όχι ότι δεν το εκτιμώ, αλλά!
Αρπάζω λοιπόν την  ευκαιρία να το κάνω τώρα. Χωρίς την αγόγγυστη συμπαράστασή της Ελένης και την ανοχή της δεν θα γινόταν τίποτε, εκ μέρους μου, από όλα τα παραπάνω που γίνονται για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Αν κάποιος γονέας νομίζει ότι κάτι προσφέρω στο παιδί του, δεν χρωστάει τίποτε σε μένα· εγώ κάνω αυτό που μου αρέσει και με γεμίζει. Κάποιος άλλος είναι ο ήρωας που οι θυσίες του δεν έρχονται ποτέ στο φώς, δεν γίνονται γνωστές στους πολλούς.

Ελένη Καλομπάτσου-Κατσίκα, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα μπορώ να χαίρομαι κάνοντας αυτό που αγαπάω, χωρίς τη δική σου γκρίνια. (Εγώ σε ευχαριστώ γιατί το έχω ανάγκη και εσύ ας μη το δεις, αφού δεν ασχολείσαι καθόλου με το διαδίκτυο –και καλά κάνεις- τα δικά μου μάτια έγιναν γαρύφαλλο).

print

Written by