ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ «ΚΟΝΤΩ» ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/12-4-13

Την Πέμπτη θα γίνει μόνο ένα κύμα προπόνησης  για τους αθλητές του άλματος επί κοντώ. Θα ξεκινήσουμε, με ζέσταμα ώρα 16:00, θα κάνουμε άλματα ΕΞΩ για προσαρμογή (αν ο καιρός το επιτρέπει),  και θα τελειώσουμε στις  18:45, για να είμαστε στην ώρα μας στο μάθημα των Κριτών στην αίθουσα  ΤΑΞΥΠ (2) του ΤΕΦΑΑ. Την Πέμπτη θα έχουν προτεραιότητα στα άλματα όσοι θα αγωνιστούν:   1) το Σάββατο στο Διασυλλογικό Π/Κ. (Οι δηλωθέντες είναι:  ΠΑΙΔΕΣ –  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) και 2) Στους Σχολικούς Β΄ Φάση στις Σέρρες (Σολομωνίδου Δ. , Τριανταφύλλου Ν.).
Οι μεγάλοι που δεν αγωνίζεστε, να ετοιμάζεστε για «Βάρη» Την Πέμπτη (εκτός και αν είμαστε λίγοι). Νίκανδρος,  Θεοφάνης, κορίτσια … θα κάνουμε λίγα άλματα την Παρασκευή (μαζί και όσοι αγωνίζονται και δεν θα μπορέσουν να έρθουν την Πέμπτη -Απόστολε, όχι και τις δύο ημέρες άλματα!!! ) και θα συμπληρώσουμε με ΑΛΤΙΚΕΣ.

Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Είναι ευκαιρία για όλους τους αθλητές του άλματος επί κοντώ (του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) να έρθουν να παρακολουθήσουν το μάθημα τους κανονισμούς του αγωνίσματος και όχι μόνον. Δεν νοείται ολοκληρωμένος επικοντιστής εάν δεν γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις υποχρεώσεις του στον αγώνα. Ρυθμίστε τα διαβάσματά σας (μικροί και μεγάλοι) και μετά την προπόνηση της Πέμπτης – πάμε όλοι μαζί- στο … μάθημα.

print

Written by