ΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Πριν από λίγο καιρό πήραμε ένα τηλεφώνημα από την κ. Παπαδημητρίου Βίκη που μας ζητούσε να πούμε δύο λόγια στα παιδιά του Νηπιαγωγείου σχετικά με τον Αθλητισμό. Η πρότασή της μας Τιμούσε και δεχτήκαμε με χαρά και χωρίς πολλά λόγια. Το ραντεβού ορίστηκε για 12-4-13.

Σήμερα λοιπόν  από τις 10:00 μέχρι τις 12:30 ξεναγήσαμε τα παιδιά στο χώρο του Κεντρικού Σταδίου του Καυτανζογλείου και τους γνωρίσαμε τα αγωνίσματα του Στίβου (Δρόμους, Άλματα, Ρίψεις). Η ξενάγηση συνεχίστηκε στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν μερικές ασκήσεις στα στρώματα και τέλος, όσα μπορούσαν (σχεδόν όλα) έτρεξαν 30 μ. Χρονομετρήθηκαν οι νικητές σε κάθε σειρά και οι 8 καλύτεροι (αγόρια και κορίτσια) πέρασαν στον Τελικό! Νικητής ο Στέφανος.

Τα παιδιά το καταχάρηκαν, οι συνοδοί ακόμη περισσότερο και η «Τριάδα» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, (κ. Νικολέττα, κυρία Σοφία και ο συντάκτης του κειμένου), ένοιωσαν για μια ακόμη φορά υπέροχα.

Το λυπηρό της υπόθεσης έρχεται από την απάντηση που δώσαμε στην κ. υπεύθυνη του Νηπιαγωγείου όταν μας ρώτησε για επανάληψη της εκδήλωσης και σε κάποια άλλη χρονική περίοδο.
Της απαντήσαμε: – Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε διότι υπάρχει πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο.

«…….»!

Σκοπεύουμε να δώσουμε στο Στάδιο τις  μισές … από τις υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών του Νηπιαγωγείου που μας χάρισαν, (που οι κυρίες τους είχαν την καλοσύνη να τους ζητήσουν να ζωγραφίσουν, για να μας ευχαριστήσουν).  Στις φωτογραφίες, το άλμπουμ με τις ζωγραφιές και μια από τις καταπληκτικές ζωγραφιές (στην τύχη, η πρώτη ζωγραφιά της Αθηνάς). Εμείς έχουμε τη διάθεση να δώσουμε το μισό από το «θησαυρό» που μας χάρισαν τα παιδιά, το Στάδιο θα μείνει ικανοποιημένο;

Ευχαριστούμε τα παιδιά και τις Κυρίες τους για τις υπέροχες ζωγραφιές που μας χάρισαν και τους υποσχόμαστε ότι η επόμενη επαφή μας θα γίνει στο σχολείο τους, όποτε μας το ζητήσουν, αφού το Στάδιο ζητάει “ποσοστά” για τις επισκέψεις των σχολείων στο Καυτανζόγλειο!

print

Written by