ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Με αισθητή την παρουσία των αθλητών, προπονητών και γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συνεχίζονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη και αυτή τη βδομάδα τα μαθήματα της Σχολής Κριτών Στίβου που διοργάνωσε ο ΣΕΚΣΘ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Τα θεωρητικά μαθήματα στα άρθρα του κανονισμού τελειώνουν τη Δευτέρα 22.4.13 και θα ακολουθήσουν δύο μαθήματα πρακτικής των υποψηφίων Κριτών την Τρίτη 23-4-13 και Πέμπτη 25-4-13.

Ειδικά τους κανονισμούς του άλματος επί κοντώ παρακολούθησαν κατόπιν προτροπής μας και οι αθλητές του επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ έδωσε το καλό παράδειγμα αφού τόσο ο πρόεδρος της ΕΑΣ κ. Τομπούλης Αναστάσιος  όσο και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Καρματζόγλου Σταύρος παρακολουθούν τα μαθήματα.

Να σημειώσουμε ότι παρακολουθούν τη σχολή Κριτών και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  κ.κ. Τριανταφύλλου Ευάγγελος καθώς και οι Έφοροι του τμήματος Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος και Καρματζόγλου Σταύρος. (Πιθανά και από άλλους συλλόγους αλλά δεν το γνωρίζουμε).

Ευχαριστούμε τους παραπάνω κυρίους γιατί κάνουν πράξη τα όσα τόσα χρόνια υποστηρίζουμε. Πώς είναι δυνατόν ο Έφορος του τμήματος Στίβου των συλλόγων να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των αθλητών και του συλλόγου για τον οποίο νοιάζονται, αν δεν γνωρίζει τους κανονισμούς;

Ως γνώστες των λεπτομερειών των κανονισμών θα συμβάλουν θετικά στη δημιουργία αθλητικού πνεύματος αλλά και στο να μην ακούγονται από -παράγοντες του αθλητισμού- τα όσα ακούστηκαν για τους Κριτές στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου όταν ο Κριτής (πολύ σωστά) ακύρωνε το περασμένο άλμα! στα 6.07 του Lavillenie.

Ευχαριστούμε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν κάτι «σωστά» και δίνουν το καλό παράδειγμα στους νεότερους.

Συγχαίρουμε όσους εθελοντικά και με διάθεση να προσφέρουν στον Κλασικό Αθλητισμό διάλεξαν να γίνουν Κριτές Στίβου.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους  και καλή σταδιοδρομία ως Κριτές Στίβου.
Στη φωτογραφία οι υποψήφιοι Κριτές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ λίγο πριν την ανάλυση των κανονισμών, από τον υπογράφοντα, που αφορούν στο άλμα επί κοντώ.

print

Written by