ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ

Τι άλλο να θελήσεις από ένα σύλλογο; Τι άλλο να ζητήσεις από μια αθλητική ομάδα, μια παρέα αθλητών, μικρών ή μεγάλων.  Πού να εστιάσεις;  Ποιές Αξίες να προσπαθήσεις  να περάσεις στα παιδιά; Από ποιό πράγμα μπορείς να είσαι ικανοποιημένος, ως άνθρωπος που ασχολείσαι με τον αθλητισμό; Πότε μπορείς να πεις ότι κάτι σωστό γίνεται σε μια παρέα, σε ένα αθλητικό σύλλογο;

Πρέπει κάποιος να είναι ικανοποιημένος μόνο με τις επιδόσεις των παιδιών στα διάφορα αγωνίσματα ή χρειάζεται και «κάτι άλλο» για να κοιμάται κουρασμένος αλλά ήσυχος τα βράδια;

Αυτές και πολλές  παρόμοιες  ερωτήσεις θα μπορούσαμε να σας αραδιάζουμε μέχρι… το βράδυ. Ο στόχος μας δεν είναι να σας κουράσουμε ούτε να σας ταλαιπωρήσουμε. Με όλα τα παραπάνω θέλουμε  να σας δείξουμε, το πόσο εκτιμούμε την πρωτοβουλία των αθλητών μας και των προπονητών του συλλόγου (όχι μόνο των παρόντων στη φωτογραφία, σήμερα έτυχε να είμαστε αυτοί) και τον τρόπο που διάλεξαν να συμπαρασταθούν στην συναθλήτρια τους την επικοντίστρια, 4η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚ/Α του 2012 στο Ναύπλιο,  την Κυριακίδου Στεφανία.

Όλες αυτές, τις δύο τρεις ημέρες, με το ζόρι κρατάμε τους αθλητές και τους προπονητές για να μην «μπουκάρουν» όλοι μαζί  στο σπίτι της Στεφανίας.

Τελικά διάλεξαν «τη φωτογραφία» για  να πουν στη συναθλήτριά τους περαστικά και ότι τη σκέφτονται, τη νοιάζονται και τους λείπει.

Βέβαια, από ότι μάθαμε πριν από λίγο που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αύριο μεθαύριο η Στεφανία θα περάσει από το Στάδιο για να μας πει και η ίδια τα «συμβάντα».

(Η φωτογραφία από την προπόνηση της Πέμπτης 18.4.13  όπου η Στεφανία (στο κέντρο) μας επισκέφτηκε και μας κέρασε κιόλας! Στεφανία, τα κριτσινάκια ήταν όλα τα λεφτά…Να είσαι καλά και γρήγορα κοντά μας).

Από το ατυχές περιστατικό κρατάμε:

Πρώτον, το ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ με τη Στεφανία.

Δεύτερον,  ότι ακόμη και στο περπάτημα στο δρόμο χρειάζεται διαρκής προσοχή πολύ περισσότερο στον αθλητισμό και

Τρίτο και το σπουδαιότερο:  Αθλητισμός σημαίνει «κάνω φίλους» και νοιάζομαι για το συναθλητή μου.

Δύο οι λόγοι για τους οποίους είμαστε ευτυχείς
Πρώτον η Στεφανία, στην ατυχία της ήταν τυχερή και ευχαριστούμε το Θεό γιαυτό.
Όσο για το δεύτερο λόγο,  η συμπεριφορά των αθλητών και των προπονητών του συλλόγου μας,  στην ατυχία της Στεφανίας, μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Έτσι τον φανταζόμασταν το σύλλογο, αυτού του είδους τις συμπεριφορές επιθυμούσαμε, αυτά τα παιδιά θέλαμε και … αυτά τα παιδιά τελικά έχουμε.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και γρήγορα κοντά μας (με φακούς… για να βρίσκουμε βαλβίδα!)

Όσο για σας “Φλώρια”, σας ευχαριστούμε που με τις ενέργειές σας δείχνετε ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τελικά κατάφερε να γίνει μια «οικογένεια» με … πολλά παιδιά.

Με τις ενέργειές σας  δείχνετε έμπρακτα, ότι τα λόγια του ύμνου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν επελέγησαν τυχαία.  

ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μία ΙΔΕΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ
Μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΜια ΟΜΑΔΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (δις)

print

Written by