ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ «ΚΟΝΤΩ» ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (22- 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Η εβδομάδα που μας έρχεται είναι απαιτητική. Τα μαθήματα Κριτών συνεχίζονται, την Τετάρτη γίνεται το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα   στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) και το Σάββατο 27.4.13 διεξάγεται το Διασυλλογικό πρωτάθλημα των ΠΠ/Α. Όλα αυτά απαιτούν συντονισμό και ρύθμιση των προπονήσεων για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην προσπάθεια των αθλητών μας. Γιαυτό, οι προπονήσεις για το άλμα επί κοντώ διαμορφώνονται ως εξής:  

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κεντρικό Στάδιο.

Ερχόμαστε νωρίτερα, όσοι μπορούν να είναι έτοιμοι στις 17:00 για άλματα.

Όσοι έρχονται αργότερα κάνουν ζέσταμα, παίρνουν  τα κοντάρια τους από την αίθουσα και έρχονται να μας βρουν στο Κεντρικό.

Επειδή λόγω μαθημάτων οι αθλητές μας δεν έρχονται όλοι τις ίδιες ημέρες, καθορίζουμε για όλη την εβδομάδα δυνατότητα για άλματα, πρόβα για τους αγώνες.

Σε κάθε προπόνηση θα γίνονται και δρόμοι για τις σκυταλοδρομίες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

17:00-19:00

ΑΛΜΑΤΑ

ΑΛΜΑΤΑ

 

ΑΛΜΑΤΑ

ΑΛΜΑΤΑ

18:00-21:00

ΑΛΜΑΤΑ

ΑΛΜΑΤΑ

 

ΑΛΜΑΤΑ

ΑΛΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα των «μεγάλων» δεν αλλάζει (Δρόμοι, Βάρη, Αλτικές, άλματα) θα γίνουν κανονικά. Καθημερινά οι προπονήσεις τα τελειώνουν με Σκυταλοδρομίες για κάθε κατηγορία.

Οι γεννημένοι 1998-1999 και 2000 που έχουν Δελτίο αγωνίζονται το Σάββατο στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.

print

Written by