Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το στρώμα του άλματος επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο έφτασε να είναι  επικίνδυνο για την ασφάλεια των αθλητών. Από την πολυετή χρήση  ξεκόλλησαν τα κομμάτια του αφρολέξ, στο σημείο προσγείωσης,  και  υπήρχε κίνδυνος  οι αθλητές να «βρουν κάτω» στην προσγείωση,  κυρίως οι αθλητές των μεγάλων αλμάτων.
Για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους του Καυτανζογλείου, μετά το τέλος της χθεσινής  προπόνησης  αθλητές και προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ανοίξαμε τα στρώματα, τα διορθώσαμε και τα αφήσαμε να στραγγίσουν  όλο το βράδυ.
Το πρωί αφήσαμε όλες τις άλλες δουλειές μας και πήγαμε στο Στάδιο να βοηθήσουμε στη συναρμολόγηση του στρώματος (για 3-4 άτομα ήταν μισής ώρας δουλειά).
Παρόντων  των μελών του  Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, ο διευθυντής του Σταδίου ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι «δεν έχω υπαλλήλους και άμα θέλετε κάντε το  μόνοι  σας»!
Για να μη σας κουράσω έτσι και έγινε…
Ο υπογράφων και ο κ. Κεραμιδάς Γιώργος  Μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με τη συμπαράσταση των κ.κ.   Τομπούλη Αναστάσιου και  Τσίντζιλη Γιώργου (προέδρου και  Μέλους του Δ.Σ. της ΕΑΣ αντίστοιχα) συναρμολογήσαμε  το στρώμα  (μας πήρε δύο ώρες).
Η ερώτηση προς τον κ.  διευθυντή του Σταδίου είναι: Οι υπάλληλοι  που είδαμε στην πρωινή βάρδια τι ακριβώς κάνουν; Και το ρωτάμε για να  ξέρουμε να μη ζητάμε παράλογα πράγματα από τη διεύθυνση του Σταδίου!
Τώρα ξέρουμε όταν υπάρχει δουλειά του Σταδίου θα ζητάμε από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΕΑΣ να την τελειώσουν αφού το Στάδιο δεν διαθέτει υπαλλήλους ακόμη και για τις δουλειές του Σταδίου.
Οι φωτογραφίες από τη συναρμολόγηση των κομματιών του στρώματος με «πρωτεργάτες» το προεδρείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (κ.κ. Τομπούλης, Κεραμιδάς, Τσίντζιλης) και τον υπογράφοντα προπονητή.
Το Στάδιο … δεν έχει υπαλλήλους!

print

Written by