ΤΟ Δ.Σ. ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ… ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Πρέπει να γράψει κανείς 1000 λέξεις για να μπορέσει να δώσει «μια εικόνα» από το χθεσινό Δ.Σ.,  έτσι λέει το Κινέζικο απόφθεγμα. [Απόφθεγμα είναι η έγκυρη γνώμη που διατυπώνεται με λίγες λέξεις (αποφθέγγομαι) Ρήση = Ρητό = Απόφθεγμα = Λόγος = Ομιλία].

Με μασκότ τον «Rusty» και οικοδέσποινα την Γ.Γ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Μανιού-Καψαμπέλη Κατερίνα περάσαμε ένα υπέροχο βραδινό με μια παρέα που δύσκολα συναντάς. Κοινό στοιχείο, το ενδιαφέρον όλων μας για την ομαλή λειτουργία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τελικό αποδέκτη «τα παιδιά μας». Προσωπικά τοποθετώ  τη χθεσινή βραδιά στις «αναμνήσεις» μου. Οι αναμνήσεις είναι το μόνο δικό μας πράγμα το οποίο κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει. Είναι δικές μας και μακάρι ο καθένας από εμάς να μπορέσει στη ζωή του να δημιουργήσει ένα μακρύ κατάλογο από αναμνήσεις. Τότε σίγουρα θα έχει πολλά να θυμάται.

Αριστερά οι “παιδαράδες” του Δ.Σ. που βοήθησαν στο ψήσιμο. Αμέσως μετά “τα κορίτσια” της παρέας με τους “όμορφους” του Δ.Σ. Τελευταία φωτογραφία … κάτι για “βούτες” ακούγονταν αλλά δεν έμαθα τελικά ποιός ήταν ο λόγος!

print

Written by