ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Συνοπτικά, (μην τα μαθαίνετε και όλα) το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αποφάσισε.

1.       Τα Δ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2013 να γίνουν με οδηγό τη φιλοσοφία και το πνεύμα του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. (Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο από όσα πρέσβευε και μας δίδαξε ο λιτός , σεμνός και «Κύριος» Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ).

2.       Δίνεται η δυνατότητα στον οποιοδήποτε φίλο (φίλαθλο, αθλητή, γονέα, γνωστό ή συγγενή του Δάσκαλου) να συμμετέχει ενεργά  -να βοηθήσει- στη διοργάνωση των αγώνων.  

3.       Πιστεύει ότι πρέπει να τιμούνται όσοι «προσφέρουν» αλλά δεν στοχεύει στο να έχει το αποκλειστικό προνόμιο να Τιμά την μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Είναι γνωστό ότι η χαρά, η τιμή της μνήμης (και άλλα συναισθήματα) θα πρέπει να μοιράζονται σε πολλούς γιατί έτσι πολλαπλασιάζονται.  Για τον αντίθετο λόγο το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τη λύπη (όσο περισσότεροι τη μοιράζονται τόσο μικραίνει).

4.       Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξεκαθαρίζει ότι στόχος του είναι να συντονίζει τη διαχρονική τέλεση των αγώνων (κάποιος έπρεπε να το κάνει) με την ενεργό συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να τιμούν τη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

5.       Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, εγγυάται ότι είναι διατεθειμένος να σηκώσει και μόνος του το βάρος της εκδήλωσης, εφόσον χρειαστεί. Η απόδοση της αρμόζουσας Τιμής στη μνήμη Ανθρώπων που ομολογουμένως «σμίλεψαν ψυχές» δεν πρέπει να είναι υπόθεση μεμονωμένων φίλων. Βοηθώντας «πολλοί μαζί» και από λίγο, δίνουμε την πραγματική εικόνα της Τιμής η οποία αρμόζει και πρέπει να αποδίδεται στη μνήμη όσων Αξίζουν να τους Τιμούμε.

6.       Το Δ.Σ. και πάλι μοιράζει το βάρος της διοργάνωσης σε πολλούς και δίνει την ικανοποίηση της συμμετοχής στην εκδήλωση τιμής της μνήμης του Κ.  ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ορίζοντας ως ελάχιστη βοήθεια την «αθλοθέτηση κυπέλου» που καθορίζει στην τιμή των 20 €.

7.       Όποιος φίλος επιθυμεί να σηκώσει ένα μέρος από τις οικονομικές υποχρεώσεις των αγώνων, δεν έχει παρά να έλθει σε επαφή με τον κ. Κατσίκα Φ. (με οποιοδήποτε τρόπο), fotkatsi@phed.auth.gr,  6932626625, Τηλ. 23104242949, Fax2310403619,  καθώς και με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να δηλώσει ότι «επιθυμώ να αθλοθετήσω ένα κύπελλο στη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ».

8.       Όπως κάθε χρόνο θα δοθούν αποδείξεις στους χορηγούς και η λίστα των χορηγών θα κοσμεί τα προγράμματα των αγώνων, θα αναφερθούν από τα μεγάφωνα την ημέρα των αγώνων αλλά θα εμφανίζονται και στην ηλεκτρονική μας σελίδα (όποιος επιθυμεί ανωνυμία δεν έχει παρά να μας το δηλώσει).

9.       Μερικοί φίλοι πριν ακόμη αποφασίσει το Δ.Σ. για την αθλοθέτηση κυπέλλου, δήλωσαν ότι επιθυμούν να αθλοθετήσου κύπελλο. Οι φίλοι αυτοί αναφέρονται στην αρχή της λίστας και πριν ακόμη από τα μέλη του Δ.Σ. τιμής ένεκεν. Ευχαριστούμε όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βοηθάτε ώστε τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ να τελούνται κάθε χρόνο ακόμη και με τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, χωρίς να εξοντώνεται οικονομικά ο «μικρός» μας -αριθμητικά- σύλλογος.

Περισσότερες αποφάσεις  αργότερα …..

print

Written by