ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α/Γ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΡΙZΟΣ Α. & ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. VS  ΣΕΓΑΣ = 1- 0

Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης ημέρας των αγώνων του 1ου Ομίλου της Θεσσαλονίκης, έχουμε τα Τελικά αποτελέσματα του Διασυλλογικού Α/Γ (λείπουν οι βαθμολογίες των συλλόγων). ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του κ. Ανδρέα Ρίζου (ΑΣ ΑΡΗΣ) στο επί κοντώ, που επισκίασε και τον 1ο νικητή του αγωνίσματος Θεοφάνη Μπέλο αλλά και τον 2ο Τριανταφύλλου Γ. Για να τιμήσουν την εξαιρετική επιτυχία του κ. Ρίζου τα μέλη του προεδρείου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν στην απονομή σχεδόν «σε απαρτία».

Μπράβο κ. Ανδρέα Ρίζο, Μπράβο κ. Κώστα Παπαγεωργίου που δείχνετε στον ΣΕΓΑΣ ότι ο αθλητισμός δεν πρέπει να είναι προνόμιο μόνο των νέων σε ηλικία.

Ο κ. Ρίζος Α., στα 48 του! κέρδισε την τρίτη θέση στο επί κοντώ με 3.60 και το μετάλλιο από τον συναθλητή του κ. Παπαγεωργίου Κ. (36 ετών) – [και οι δύο είναι πατεράδες τρίτεκνοι]- και έγραψε ιστορία! Στα 48 του είναι ο 3ος καλύτερος αθλητής όλων των συλλόγων των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής!

Μπράβο κ. Ανδρέα, Μπράβο κ. Κώστα:  Εσείς δεν πτοηθήκατε από τα «σοφά» μέτρα του ΣΕΓΑΣ και αγωνιστήκατε στο διασυλλογικό. Τόσο εσείς όσο και όλοι εμείς (προπονητές, θεατές και κερκίδα) ευχαριστηθήκαμε την «κόντρα» σας στον αγώνα και νοιώσαμε το πώς πρέπει να είναι ο αθλητισμός τουλάχιστον στο κύτταρό του, το σωματείο-σύλλογο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

Γιατί  κύριοι του ΣΕΓΑΣ στερήσατε το κίνητρο και το ερέθισμα από τους άνω των 23 ετών, να αγωνίζονται στο διασυλλογικό;

Σύμφωνα με τα στατιστικά του κ. Μουρατίδη από την πρώτη ημέρα, μόνο ένα 9% των αγωνισθέντων ήταν πάνω από 23 ετών! Όλα δείχνουν ότι πετύχατε αυτό που θέλατε!

Προσωπικά όμως θα ήθελα από κάποιον του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ (που επικύρωσαν αυτή την πρόταση) μιαν απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Πιθανά το μέτρο του εφαρμόσατε φέτος: Να «μην βαθμολογούνται στο διασυλλογικό οι άνω των 23 ετών», να είναι το –καλύτερο-! Όμως θέλουμε κάποτε να μας κοινοποιήσετε το σκεπτικό σας και τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτή σας την απόφαση. Το δικό μας το μυαλό (ίσως και του κ. Μουρατίδη Ν. που από την αρχή «σας κράζει») μπορεί να μη φτάνει για να αντιληφθούμε το σωστό της απόφασης. Εσείς τι κάνετε τόσον καιρό; Γιατί δεν βγάζετε μιαν ανακοίνωση να εξηγείτε σε «όλα τα κοντά μυαλά του στίβου» το αναγκαίο της απόφασης αυτής.  Η σιωπή σας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Κάποιος από αυτούς που εισηγήθηκαν αυτό το μέτρο, («ταφόπλακα του στίβου» κατά τον κ. Μουρατίδη) θα πρέπει κάποτε να μας εξηγήσει «τι θέλει να πει ο ποιητής».

Ίσως να έχουμε μιαν απάντηση από εσάς κ. Γιάννη Μαμουζέλο. Εσείς ποτέ δεν αρνηθήκατε να απαντήσετε σε ερωτήματα, ακόμη και ανωνύμων, που σχετίζονται με τον ΣΕΓΑΣ.   Ευελπιστούμε ότι ίσως μέσω της δικής σας ευαισθησίας, ο ΣΕΓΑΣ μας κάνει την Τιμή να μας εξηγήσει σε τι αποσκοπεί ο “αποκλεισμός” των «γερόντων» (άνω των 23 ετών) από το διασυλλογικό.
 

ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗΣ  (2) ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ (8) ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Ρε σύ!  Χρήστο Παπαχαρίση, τι θα γίνει κάθε μέρα θα αλλάζουμε ΌΛΑ τα ρεκόρ του συλλόγου; Μας κούρασες κούκλε μου!
Ο Χρήστος Παπαχαρίσης (1996) ήταν τρίτος σήμερα το πρωί στα 800 μ.(Α)  με  2΄01″98  που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου (Α, Νέων, Εφήβων και Παίδων)! η φωτογραφία από την απονομή των 800 μ. Στο βάθρο οι τρεις νικητές : ( Δόβας Χ., (91), Κάβδας Π. (91) και Παπαχαρίσης Χρ. (96)

print

Written by