ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Μπορεί ο Απρίλιος να τελείωσε νωρίς, λόγω εορτών του Πάσχα, οι αθλητές των Ακαδημιών όμως συνέχιζαν την προσπάθειά τους για διάκριση γιαυτό και θα βραβευτούν. Οι βραβεύσεις των αθλητών θα γίνουν με την πρώτη ευκαιρία μπορεί και σήμερα Δευτέρα 13.5.13 ανάλογα με την παρουσία των παιδιών στην πρώτη μετα-Πασχαλινή προπόνηση). ΟΙ αθλητές που θα βραβευτούν για τον Απρίλιο στις παρουσίες και στο  Point  System Απριλίου είναι:

ΓΚΡΟΥΠ κ. ΣΟΦΙΑΣ:  Point System, παρουσίες
Οι φωτογραφίες από τη βράβευση της Δευτέρας 13.5.13.
Στην πρώτη φωτογραφία, τα παιδιά του γκρουπ  δείχνουν τις καρτέλες τους με τα αυτοκόλλητα που κέρδισαν.  Στη 2η και 3η οι νικητές των διαγωνισμών στο Pointsystemκαι τις παρουσίες.
Ο κ. Γεωργιτσέλης Γιώργος (στη μεσαία φωτο), που στηρίζει οικονομικά το σύλλογο (είναι ο χορηγός του συλλόγου για το 2013), προετοιμάζεται για την κόντρα των «μπαμπάδων» στο άλμα επί κοντώ.  Αφενός μεν γυμνάζεται ο ίδιος για να κερδίσει τους μπαμπάδες, Κώστα Παπαγεωργίου και Ανδρέα Ρίζο  αφετέρου δε, μπαίνει στο πνεύμα των μικρών για να φέρει… του χρόνου στο γκρουπ, το μεγάλο του γιό Ευάγγελο.
Μπαμπάδες!  μπορείτε για λίγο να χαίρεστε μέχρι να κάνει την εμφάνιση του μπαμπάς και γιός (Κατσάλης Ευάγγελος και Τιμόθεος). Από ό,τι ακούω «δεν παίζονται»!

 

print

Written by