ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Μην ανησυχήσετε αν για δυο μέρες δεν δείτε νέα για ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ. Θα ταξιδέψουμε αύριο πρωί οδικώς στην Αθήνα (αφού τα αεροπλάνα δεν δέχονται τα κοντάρια ή χρεώνουν  τα μαλλιοκέφαλά τους – άκου η Aegean80 € για κάθε κοντάρι που έχει μέσα η θήκη! Και για κάθε διαδρομή!).  Είναι σαν να δίνεις τη βαλίτσα και σε χρεώνει σύμφωνα με τα  πουκάμισα που έχεις μέσα στη βαλίτσα! Την άλλη φορά θα ταξιδέψω μόνο με τη θήκη των κονταριών να δω πόσο θα χρεώσουν αφού δεν θα έχω κανένα κοντάρι μέσα!
Το Σάββατο πρωί στις 11:00 ο Νίκανδρος Στυλιανού θα αγωνιστεί στον αγώνα- επίδειξη του άλματος επί κοντώ που θα γίνει στο «Ζάππειο» στην Αθήνα. Στον αγώνα θα πάρουν μέρος μερικοί κορυφαίοι επικοντιστές με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Φιλιππίδη που πρόσφατα πέρασε το 5.82 σε διεθνή αγώνα. Είναι μια ευκαιρία για τον Νίκανδρο να κάνει τον πρώτο του αγώνα, έστω και χωρίς να έχει άλματα με μεγάλα κοντάρια λόγω απουσίας του στην Κύπρο. Επιστροφή Σάββατο βράδυ (πρώτα Ο Θεός).
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. Μπέλο Θεοφάνη.
Όσοι/ες  δεν ήσαν σήμερα στην προπόνηση και σκοπεύουν να προπονηθούν αύριο, η προπόνηση θα γίνει στις 17:00 με τον AssistantCoach κ. Μπέλο Θεοφάνη. Θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το Στάδιο οπότε θα ξέρω ποιοι και ποιες θα λουφάρουν! Σε όσους/ες έχουν εξετάσεις (παντός είδους) καλή επιτυχία.
Μαρκέλλα, όχι όμως «βόλτες» κατά fbμεριά είπαμε διαβάζουμε, δε βλέπεις τα άλλα κορίτσια που δεν ασχολούνται καθόλου … με το fb!!!

print

Written by