«HABEMUS PAPAM» ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με γοργούς ρυθμούς διορθώνονται τα πράγματα στο Καυτανζόγλειο. Λίγο η βοήθεια όλων μας, λίγο η αισθητή παρουσία του Διευθυντή κ. Π. Πετρίδη και με σημαντική συνεισφορά η ύπαρξη Διοίκησης , στο στάδιο άρχισαν να κινούνται πολλά νήματα. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες ούτε και μας ενδιαφέρει να μάθουμε απλά βλέπουμε και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Βλέπουμε π.χ. τελευταία να επιδιορθώνεται το στρώμα του ύψους στο βοηθητικό. Βλέπουμε τον τεχνίτη να έχει στήσει τη μηχανή του στο βοηθητικό και να ράβει στρώματα, να προσθέτει μπαλώματα αντισπάικς , να κολλάει τα αφρολέξ και να ράβει τα σκισμένα  καλύμματα των στρωμάτων. Σήμερα με τη βοήθεια «πολλών» διορθώθηκαν τα ρολόγια ένδειξης ηλεκτρονικού χρόνου που είναι συνδεδεμένα με το Φώτο φίνις.
Τα σκάμματα του Μήκους , ένα ένα  καθαρίζονται και η άμμος που χύθηκε περιμετρικά, επανατοποθετείται στο σκάμμα. Κ.ά. Ας είναι καλά Ο φίλος ο Νεκτάριος που εικονίζεται στη φωτογραφία και συνεργάζεται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ!. Οι άλλες Φώτος από τη δοκιμή του ηλεκτρονικού χρονόμετρου. Εικονίζονται οι: Από το Στάδιο Πετρίδης Π., Γεωργιάδης Λ., (Μήλιου Α. ήταν ψηλά). Από την ΕΑΣ ο πρόεδρος κ. Τομπούλης με τον παιδαρά γιό του (δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομά σου φίλε) και από το Δ.Σ, του ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι κ.κ. Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Σολομωνίδης Β., Κούτρας Ι. Μουρουδέλης Σ. και αρκετοί προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!.

Λέτε όλα αυτά να σχετίζονται και με την Νέα Διοίκηση του Σταδίου που από προχθές υπάρχει στο μέχρι πρότινος ακέφαλο (από πλευράς Διοίκησης) Στάδιο. Η επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου απαρτίζεται από τους: κ.κ. Θεμελίδη Ιωάννη Πρόεδρο, Αηδονόπουλο Χάρη Αντιπρόεδρο, Παρασκευά Ηλία  Γ.Γ. , Τσακιράκη Σταυρούλα Ταμία,  Κικιλή  Δημήτριο, Τσιφτσόγλου Αστέριο και Σπυρίδωνα  Άγγελο, ως μέλη.

Ευχόμαστε τη Νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της και ζητάμε να σκύψει στα προβλήματα του Σταδίου. Αφού η μόνιμη απάντηση του κ. Πετρίδη είναι «δεν έχουμε υπαλλήλους»  δηλώνουμε ότι και για κάθε ένα δικό τους βήμα εμείς θα κάνουμε δύο.

Θέλουμε όμως να το βλέπουμε αυτό το ένα βήμα να γίνεται, όπως το βλέπουμε τελευταία και τότε εμείς θα αρχίσουμε να  … τρέχουμε!

Αρχίζουμε από αύριο πρωί:  Στις 9:00 θα βρεθούμε στο Στάδιο για να βγάλουμε στο Κεντρικό το 2ο στρώμα του επί κοντώ…. Επίτηδες το έβαλα αργά για να μη «τσιμπήσουν» οι συνήθεις ύποπτοι.

print

Written by