ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ «ΟΡΙΑ» ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Στην ηλεκτρονική σελίδα του ΣΕΓΑΣ διαβάζουμε:  (Από ΣΕΓΑΣ Ημερ/νία Δημοσίευσης: 23/5/2013 12:01:32 μμ.)

Σειρά αγώνων στους οποίους θα αγωνιστούν οι αθλητές και αθλήτριες στην διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι επιδόσεις τους σε αυτούς θα ληφθούν υπόψη για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών,  γνωστοποιεί η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού (ΕΠΥΑ) του ΣΕΓΑΣ.
Οι αγώνες αυτοί είναι συνολικά εννέα και αφορούν στην συγκρότηση των ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (Super League) που θα γίνει στις 22-23 Ιουνίου στο Γκέιτσχεντ και των Μεσογειακών που θα γίνουν στην Μερσίνα στις 26-29 Ιουνίου.
Έτσι η συμμετοχή  των επίλεκτων αθλητών –αθλητριών θα εξαρτηθεί σε βαθμό από την αγωνιστική κατάσταση και τις επιδόσεις που θα πετύχουν στους παρακάτω αγώνες αφού θα αποτελέσει κριτήριο για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων Α/Γ.  

Οι αγώνες με σειρά προτεραιότητας
1. «Παπαφλέσσεια», Καλαμάτα 1/6/13
2. «Gala» γυναικών, Φιλοθέη 29/5/13
3. «Βενιζέλεια», Χανιά 8/6/13
4. Ελληνικό Γκραν Πρι «Τοφάλεια», Πάτρα 12/6/13
5.  Ελληνικό Γκραν Πρι «Αλεξάνδρεια», Έδεσσα  5/6/13
6. «Σπανίδεια», Θεσσαλονίκη 18/5/13

7. «Χειμωνίδεια», Θεσσαλονίκη 25/5/13
8. «Χανιά2013», Χανιά 2/6/13
9. «Ζαχαριάδεια», Θεσσαλονίκη 2/6/13

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εφόσον υπάρχουν αθλητές, που προσπαθούν για ΤΑ ΟΡΙΑ και δεν δηλώθηκαν  στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ τους δίνουμε την ευκαιρία.
Μετά  τη χθεσινή γνωστοποίηση του ΣΕΓΑΣ «ότι ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ αποτελούν ΑΓΩΝΑ όπου αναγνωρίζονται ΤΑ ΟΡΙΑ», όσοι είναι κοντά στα ΟΡΙΑ και θα ήθελαν να αγωνιστούν στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, ΘΑ τους δώσουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:

1.  Για να αγωνιστούν θα πρέπει μέχρι την ώρα του αγώνα να έχει σταλεί ΔΗΛΩΣΗ από το σύλλογο του αθλητή, ή να την προσκομίσουν μαζί τους στην αίθουσα κλήσεως.

2.  Οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε τηλ. επικοινωνία με τους υπευθύνους του αγώνα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (κ.κ. Χρυσοστομίδη ή Κατσίκα).

3.  Η μέχρι τώρα επίδοση του αθλητή να δικαιολογεί τον ισχυρισμό «πάω για ΤΟ ΟΡΙΟ».

print

Written by