ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΑΡΙΔΗΣ Ο «ΑΤΛΑΝΤΑΣ» ΤΩΝ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ

Όσο για τη δική σας συμβολή στην επιτυχία των αγώνων κ. Ν. Μουρατίδη (Πρώτο Επίτιμο Μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) δεν θα πω κουβέντα. Όσοι φίλοι παρακολουθούν αυτή τη σελίδα (Τα νέα του Αθλητισμού στο fb) έχουν και μάτια και αυτιά!
Απλά θα ήθελα να σας Ευχαριστήσω κ. Μουρατίδη,  πρώτον για τα όσα μάθαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε  –ακόμη και για τους δικούς μας αθλητές-  από τις απίθμενες γνώσεις σας και την την ανεπανάληπτη πένα σας.
Δεύτερον γιατί, κύριε Μουρατίδη είσαστε ο μεγαλύτερος  συντελεστής της επιτυχίας των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αλλά και όλων των αγώνων που θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο. Χωρίς τη δική σας  «μουρμούρα» για τα κακώς κείμενα του Σταδίου, τίποτε δεν θα είχε διορθωθεί. Εσείς βγάλατε τα «scoreboards», εσείς το «ηλεκτρονικό ρολόι στον τερματισμό» … κ.α.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλων των ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ των αγώνων  Δ  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
[Σίγουρα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους κ.κ. Καρματζόγλου Σ., Τριανταφύλλου Ε., (μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ), αλλά και να αποδώσουμε τη διάθεση για βοήθεια, στον  Διευθυντή του Σταδίου κ. Πέτρου Πετρίδη, που ενεργοποίησε το “ηλεκτρονικό team”, καθώς και στον προόεδρο της ΕΑΣ κ. Τομπούλη με τον γιό του  Χαράλαμπο, γιατί χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των προαναφερθέντων, μερικά πράγματα διορθώθηκαν].
Σε  εσάς όμως ανήκουν τα εύσημα και σε εσάς τα αποδίδουμε κ. Μουρατίδη, χωρίς κανένα ίχνος μεγαλοψυχίας, απλά μας αρέσει και τηρούμε το: «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ …»

print

Written by