ΤΑ 4α ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1-6-13

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνεται ότι οι αγώνες στίβου στην μνήμη Νίκου Ζαχαριάδη  θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 και όχι την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί. Τυχόν αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν αύριο μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής.  Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Της οργανωτικής επιτροπής των 4ων αγώνων στη μνήμη «Νίκου Ζαχαριάδη» Μετά την χθεσινή απόφαση της Football  League που όρισε τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ηρακλή – Ολυμπιακού Βόλου για την Κυριακή 2/6/13 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. και μετά από συνεννόηση με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 1/6/13 με το ίδιο πρόγραμμα.
Σχετικά με την οριστικοποίηση του ωρολογίου προγράμματος των αγώνων μετά την λήξη των δηλώσεων για τους αγώνες “Νίκος Ζαχαριάδης”  θα επανεξετασθεί το συνολικό ωρολόγιο πρόγραμμα και θα ανακοινωθεί έγκαιρα, με τυχόν αλλαγές που θα απαιτηθούν.
Να προσθέσουμε ότι η οργανωτική επιτροπή μας δέχθηκε γραπτό αίτημα αθλητών της σφυροβολίας (Α)  για να περιληφθεί το αγώνισμα αυτό στο πρόγραμμα μας και το αίτημα έγινε αποδεκτό με ώρα έναρξης 16.45.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ

print

Written by