Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ

Ο πρόεδρος κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ευχαριστούν, όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των αγώνων Δ  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, ώστε να έχουμε αυτό το ομολογουμένως λαμπρό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε:  ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΟΥΣ (58)! ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ «ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ», ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΔΑΣΚΑΛΟ».

 Η δική μας γνώμη δεν μετράει, αφού ανήκουμε στους άμεσα εμπλεκόμενους, αλλά … θα την πούμε τελικά! Και θα την αιτιολογήσουμε, αν χρειαστεί.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη,   «ΤΑ Δ΄  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ήσαν οι καλύτεροι αγώνες   των τελευταίων ετών, από όσους έχουμε διοργανώσει  τουλάχιστον εμείς!

Δεν είναι μόνο δική μας η άποψη αυτή. Ακούσαμε τα ίδια λόγια από πολλούς αθλητές, φιλάθλους, φίλους του Στίβου και φίλους του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ,  και τους ευχαριστούμε θερμά.  Αυτά τα λόγια μας ενθαρρύνουν και μας αποζημιώνουν για τους κόπους μας και την επιλογή μας να τιμούμε τη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ με αγώνες.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Μέχρις ότου να υπάρξει κάποια άλλη πρωτοβουλία  -καλύτερη από τους αγώνες-  για να τιμούμε τη μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ, παρακαλούμε όσους δεν συμφωνούν -Να τιμούμε ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ διοργανώνοντας αγώνες στη μνήμη Του-  τουλάχιστον να μην απαξιώνουν τη δική μας προσπάθεια.  

print

Written by