Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ

Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που έλαβαν μέρος στα ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ είναι:

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (Νέος 92). Ήταν 1ος στο ΚΟΝΤΩ (Α) με 4.90 επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ στον ανοιχτό (είχε πετύχει 4.90 στις 7.7.12 στα Τοφάλεια στην Πάτρα). Στον κλειστό έχει ρεκόρ 5.00 επίδοση που πέτυχε σε ημερίδα Κλειστού στο ΣΕΦ στις 10-2-13. Ο Θεοφάνης είναι έτοιμος για μεγαλύτερα ύψη και θα προσπαθήσει να τα πετύχει στους επόμενους αγώνες ξεκινώντας από το GrandPrix  “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ” 5.6.13 στην Έδεσσα.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Π- 97). Επίσης 1ος στο επί κοντώ (Π) με 4.50, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Στον αγώνα πέρασε διαδοχικά το 4.20, (άφησε το 4.30), το 4,40 και 4,50. Το προηγούμενο ρεκόρ του Τριανταφύλλου ήταν 4.35 από την προηγούμενη εβδομάδα στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ. Επόμενος στόχος του Τριανταφύλλου είναι το 4.70! επίδοση δύσκολη για την ηλικία του αλλά αν τα καταφέρει η επίδοση αυτή αποτελεί όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Π) που θα γίνει από τις 10-14 Ιουλίου 2013 στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Γεγονός είναι ότι ο Γιώργος έδειξε ότι μπορεί. Δεν θέλουμε να τον  αγχώσουμε αλλά ούτε και να τον ανακόψουμε. Βαδίζουμε κοιτώντας ψηλά αλλά, δεν βιαζόμαστε…

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΠ-Α 98). Πολύ καλά τα πήγε και ο Απόστολος που πέρασε διαδοχικά το 3,10 και το 3,30 και δοκίμασε στο 3,50 χωρίς να τα καταφέρει. Το ατομικό ρεκόρ του Απόστολου είναι 3.35 από ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (και το οικογενειακό ρεκόρ της οικογένειας Σολομωνίδη είναι 3.40 –της Δήμητρας). Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε, Δήμητρα, γρήγορα το 3.40 θα αποτελεί παρελθόν (εκτός και αν τώρα που τελείωσες τις εξετάσεις,  εξηγήσεις τα φωνήεντα στον «μικρό»).

Ο ΔΡΟΣΟΣ ΦΩΤΗΣ (ΠΠ-Α 98). Με ατομικό ρεκόρ 3.70 ο Φώτης ξεκίνησε τον αγώνα από το 3.50, το οποίο όμως δεν κατάφερε να περάσει στις τρείς προσπάθειες που δικαιούται και έτσι αποκλείστηκε. Ο Φώτης μετά την απουσία του για 15 ημέρες «τα κατάφερε»  και αρρώστησε την προηγούμενη εβδομάδα, γιαυτό και δεν αγωνίστηκε στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμος.

Το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία ΠΠ-Α, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 6-7.7.13 (για το Βόρειο όμιλο) είναι το 3,10. Επόμενος στόχος τόσο του Φώτη όσο και του Απόστολου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α 80). Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον Γιώργο Φαρμάκη που αγωνίστηκε στη Δισκοβολία και ήταν 2ος με 33,02. Χαρήκαμε την απονομή όπου παρέα με την οικογένειά του πήρε επάξια την μεταλλιάρα του. Μπράβο Ερρίκο!  ο μπαμπάς τα κατάφερε. Από του χρόνου -που ο Ερρίκος γίνεται 5 χρόνων- θα αγωνίζεται και αυτός με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (Π -97). Ο Θοδωρής έτρεξε 100 και 200. Στόχος του ήταν να βελτιώσει τις επιδόσεις του και στα δύο αγωνίσματα. Κατάφερε να βελτιώσει μόνο τα 200μ. με 27”04 ενώ στα 100 έκανε 13”26. Αιτία «το μούδιασμα των χεριών και των ποδιών», όπως μας είπε, όταν κάθεται στο βατήρα! Τώρα που ξέρουμε αφού τρέξαμε αρκετές φορές, την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει μούδιασμα και σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο μας.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπήρχε στοίχημα μεταξύ αθλητών του επί κοντώ και του  προπονητή. Να μην το κουράζω,  «έχασα το στοίχημα» αφού Μπέλος- Τριανταφύλλου και Σολομωνίδης τα πήγαν υπέροχα. Η φωτογραφία αποδεικτικό ότι το στοίχημα ξεπληρώθηκε (που είχε σουβλάκια και σουτζουκάκια). Στην παρέα μας και οι δύο φιλοξενούμενοι αθλητές της Κέρκυρας και του Φίλου Παύλου Σκορδίλη, οι οποίοι τα πήγαν και αυτοί υπέροχα αφού ο μεν Τζήλιος ήταν 2ος με 4.90 (ατομικό ρεκόρ) ενώ ο Γελάτσορας πέρασε το 4.60.

Οι έτεροι των καλεσμένων για «σουβλάκια-σουτζουκάκια», αθλητές του επί κοντώ  που βρέθηκαν στην κουβέντα, Σάββας Κεφαλίδης και οι αθλητές του από τις Σέρρες, δεν μπόρεσαν να μας κάνουν παρέα λόγω ταξιδιού. (Ευτυχώς! γιατί από ότι μάθαμε,  Κεφαλίδης, Γρατζάκης και Κουσίνας θέλουν από 20 σουβλάκια ο καθένας για να χορτάσουν!) Ευχόμαστε στον υπέροχο συνάδελφο Κεφαλίδη Σάββα, γρήγορα σιδερένιος.

print

Written by