ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΙΣ 6.6.13

Ακόμη  μια κουραστική συνεδρίαση! Με τα τόσα θέματα που είχαμε, πέρασε η ώρα και δεν έφαγα τίποτε –αλήθεια σας λέω! Από δε τα παγωτίνια της κυρίας “large” ναι μεν τα είδα, έκλεισα τα μάτια και ονειρεύτηκα ένα παγωτίνι! αλλά όταν τα άνοιξα… υπήρχαν μόνον τα ξυλάκια! Θα διαμαρτυρηθώ εντόνως…

Το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στη συνεδρίαση της 6. 6.13 αποφάσισε:

1. Να σταλεί έγγραφο διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου με αναφορά και στην αρνητική στάση του προέδρου και του Τ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, κατά τη διοργάνωση των Δ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ. Το έγγραφο διαμαρτυρίας θα κοινοποιηθεί σε όλες τις αθλητικές αρχές, Υφυπουργό Αθλητισμού, Γ.Γ. Αθλητισμού, Κεντρικό ΣΕΓΑΣ, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο κ.ά.

2. Να αποσταλούν Βεβαιώσεις Εθελοντισμού για τα Δ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ σε όλους όσους βοήθησαν  εθελοντικά για την επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και στους χορηγούς.

3. Κατετέθη στο Δ.Σ. ο απολογισμός των  Δ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.

4. Συγκεντρώθηκαν οι παραλείψεις, τα λάθη αλλά και εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν τα αδύνατα σημεία της διοργάνωσης. Η λίστα αυτή θα αποτελέσει τον μπούσουλα σε μελλοντικές διοργανώσεις αγώνων.

5. Εξουσιοδοτήθηκε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κούτρας Ι. να συζητήσει με επαγγελματία τους όρους για τη χορηγία ικανού αριθμού σε μπλουζάκια προπόνησης.

6. Το Δ.Σ. εγκρίνει την απουσία στο εξωτερικό του κ. Κατσίκα από 20 μέχρι 30.6.13!

Οι φωτογραφίες από το κοπιαστικό Δ.Σ. του Ιουνίου. Στη μια φωτογραφία λείπει η κ. Σ. Γκοτζαμάνη στην άλλη ο κ. Φ. Κατσίκας. Η εξήγηση απλή. Δύο πολύ όμορφοι, δεν χωρούν στην ίδια φωτογραφία!!!

print

Written by