ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ – ΙΟΥΛΙΟΥ

Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνεται το πρόγραμμα προπονήσεων των διαφόρων ηλικιακών γκρουπ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2013 ΛΗΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

Α)  ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ  θα σταματήσουν τις προπονήσεις την Παρασκευή 14.6.2013 (γκρουπ κ. Νικολέττας ετών 5-7) και (γκρουπ κ. Σοφίας7-9), αφού πρώτα γίνει την Τετάρτη 12.6.13 μια μικρή αθλητική γιορτή με μπόλικο παιχνίδι και συμμετοχή σε αγώνες (δύο τρία αγωνίσματα σε παιγνιώδη μορφή). Καλούνται όλοι οι αθλητές να συμμετέχουν στις τρείς τελευταίες προπονήσεις του Ιουνίου (Δευτέρα 10, Τετάρτη 12, και Παρασκευή 14 Ιουνίου) και να μη χάσουν με τίποτε! την αθλητική γιορτή της Τετάρτης 12.6.13,  που θα ζητήσουμε να γίνει στο Κεντρικό Στάδιο.

Β) Οι αθλητές που ανήκουν στις κατηγορίες των ΜΙΝΙ  ΚΑΙ ΠΠ/Β (γκρουπ του κ. Γιάννη, κ. Μαρίας και κ. Έλλης) θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι και το τέλος του Ιουνίου (Παρασκευή 29.6.13). Να ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε αγώνες, που θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Γ) Για να διευκολύνουμε τον προγραμματισμό των διακοπών των οικογενειών, ανακοινώνεται ότι και για ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 29.6.13.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τον Μήνα Ιούλιο θα συνεχίσουν τις προπονήσεις όσοι αθλητές βρίσκονται ακόμη στη Θεσσαλονίκη με τροποποίηση των γκρουπ. Επίσης θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και θα «φορτσάρουν» όσοι αθλητές βρίσκονται κοντά στα όρια των Πανελληνίων αγώνων ή τα έχουν ήδη πιάσει και δικαιούνται να αγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σύντομα, θα περάσουμε λίστα των αθλητών που έπιασαν τα όρια να αγωνιστούν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή είναι πολύ κοντά στο να τα πιάσουν έτσι ώστε είτε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα είτε να κάνουν προσπάθεια να πιάσουν τα όρια που θα τους επιτρέψουν να αγωνιστούν στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

print

Written by