ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ : ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του 2013

Ο τελικός ετήσιος απολογισμός  και οι βραβεύσεις για τους νικητές του Ιουνίου, για το γκρουπ της κ. Σοφίας, θα γίνουν αύριο Τετάρτη  12.6.13. Οι  βραβεύσεις θα γίνουν στη  διάρκεια της γιορτής που θα γίνει στο Κεντρικό Στάδιο και θα συμπληρώσει την προτελευταία προπόνηση για την περίοδο 2012-13.  ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ και στο  POINT  SYSTEM.
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 2012-2013
Με τα λόγια της αρμόδιας προπονήτριας κ. Σοφίας:
«Πάντως για τη φετινή χρονιά ο καλύτερος αθλητής συνολικά σε συμπεριφορά, προσπάθεια, βοήθεια προς τους άλλους, υπευθυνότητα και επιδόσεις (έστω κι αυτό το μετράω τελευταίο) ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου» (στη φωτογραφία αριστερά).
Και ο αθλητής με τη μεγαλύτερη βελτίωση μέσα στη χρονιά, σχεδόν σε όλες τις παραπάνω παραμέτρους ήταν ο Νίκος Ασπρίδης (δεξιά). 
Μπράβο στο Γιώργο και το Νίκο, μπράβο σε όλους όσους προσπαθούν και … γίνονται καλύτεροι).
Σας στέλνω τις βραβεύσεις Ιουνίου. Για να μπορέσουμε να τις κάνουμε στο τέλος της γιορτούλας. Αναγκαστικά «κάναμε ταμείο» λίγο πρόωρα, με μόλις 4 προπονήσεις μέσα στον Ιούνιο. Αλλά δε πειράζει… Ακόμη κι έτσι τις βραβεύσεις θα τις κάνουμε. Άλλωστε τα παιδιά ήταν ενημερωμένα από την αρχή για τη μικρής διάρκειας “κόντρα του Ιουνίου” και έβαλαν τα δυνατά τους.»
Θέλουμε με τη σειρά μας να συγχαρούμε τόσο τους καλύτερους σε ετήσια βάση, Παπαγεωργίου Γεώργιο και Ασπρίδη Νίκο, όσο και τους νικητές στις παρουσίες και το  point  system όλων των μηνών και ιδιαίτερα του τελευταίου μήνσα, του Ιουνίου.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις προπονήτριες των  γκρουπ  που θα σταματήσουν την Παρασκευή, την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και την  κ. Νικολέττα Δήμα. Η προσοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν “στα παιδιά τους” σίγουρα έγινε αντιληπτή σε εμάς, περισσότερο στους γονείς των παιδιών μας αλλά ακόμη και σε γονείς παιδιών που ανήκουν σε άλλους συλλόγους και οι οποίοι μας δήλωσαν ότι:  Με την έναρξη της νέας περιόδου (που θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου) θα φέρουν τα παιδιά τους στο σύλλογό μας! Χαιρόμαστε αφάνταστα για την “τιμητική για το Σύλλογο” δήλωσή τους και τους ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων και τους άλλους προπονητές και προπονήτριες, των μεγαλύτερων σε ηλικία γκρουπ, των οποίων η δραστηριότητα θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Για τα άλλα γκρουπ θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.
Γονείς, μη χάσετε την αυριανή γιορτή που συνδυάζεται και με αγώνες για τους μικρούς, και η οποία θα γίνει στο Κεντρικό Στάδιο του Καυτανζογλείου με ώρα έναρξης την 19:30.

print

Written by