ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ»

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προσπαθεί να διορθώσει τα στραβά του κλασικού αθλητισμού  με κάθε τρόπο.

Στην παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξεχειλίζει η διάθεση κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε μέρα κάτι να διορθώνουμε. Τα διορθώνουμε μόνοι μας (εφόσον μπορούμε), ή αφού μελετήσουμε το πρόβλημα, προτείνουμε στους αρμοδίους και περιμένουμε να δούμε «κάτι να γίνεται».

Όταν «δεν αλλάζει  τίποτε»  δεν τα παρατάμε.  Επανερχόμαστε και ξαναπροσπαθούμε π.χ. αυτές τις ημέρες επαναφέραμε στο προσκήνιο την  πρότασή μας για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων αγώνων, που υποβάλλαμε στην ΕΠΑΚΑΒ του 2005!  Η ΠΡΟΤΑΣΗ.

Προσπαθούμε όλοι ανεξαιρέτως, Διοίκηση και προπονητές, αθλητές και γονείς, μικροί και μεγάλοι, ψηλοί και όμορφοι …  να μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά και να το «ψάχνουμε» περισσότερο. Τίποτε δεν αφήνουμε στην τύχη, πώς να το αφήσουμε άλλωστε, αφού στο σύλλογό μας έχουμε συναδέλφους που μας φέρνουν πέντε σελίδες με σημεία που πρέπει να προσέξουμε για τους επόμενους αγώνες που θα διοργανώσουμε!

ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΜΕ ΤΟ «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ»

Είναι επόμενο σε αυτή τη φιλοσοφία να μη χωράει το «έτσι θέλω» και το «αναιτιολόγητο» κανενός. Μας τρελαίνει η αναιτιολόγητη αυθαιρεσία και πολύ περισσότερο η επίδειξη δύναμης της «καρέκλας».  

«Πατήσαμε στο αυγό και φτάσαμε το Θεό», έλεγε η γιαγιά μας για όσους μεγαλοπιάνονται και χρησιμοποιούν την οποιαδήποτε καρέκλα τους…

Επειδή, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, δεν περιμένουμε χάρες  από κανέναν, γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας αλλά και τα δικαιώματά μας  -και πάνω από όλα- σεβόμαστε τον κόπο και την προσπάθεια όλων όσων είναι κοντά μας και μας βοηθούν, δεν αφήνουμε κανέναν  να «παίζει» με το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Διοργανώσαμε π.χ. ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (με τη βοήθεια τόσων εθελοντών, γονέων και φίλων) και λίγο έλειψε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να τιναχτεί στον αέρα από αστεία εμπόδια που προέκυψαν. Τα εμπόδια δεν προήλθαν από ξένους και άσχετους. Δεν ήταν κάτι το αξεπέραστο και τεράστιο, το οποίο δεν προβλέψαμε ή δεν υπολογίσαμε σωστά.

 Ήταν εμπόδια που δημιουργήθηκαν, εκ του μη όντος, και μάλιστα από τους φορείς που  ο λόγος ύπαρξής τους είναι να βοηθούν στην εξάπλωση του αθλητισμού.

Οι φορείς αυτοί ήταν: Ο νέος πρόεδρος της  Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου κ. Θεμελίδης Ιωάννης και οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (πρόεδρος και Τεχνικός Σύμβουλος κ.κ. Τομπούλης Αναστάσιος και Χρυσοστομίδης Χρήστος).

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με το «έτσι θέλω» και «αναιτιολόγητα» να παίζει με τον κόπο μας, την αξιοπρέπειά μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

Το βράδυ της Τετάρτης 12.6.13 θα σταλεί έγγραφο προς την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (με κοινοποίηση σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του στίβου), με το οποίο θα ζητάμε να κάνουν γνωστούς, σε όλο το φίλαθλο κόσμο, τους λόγους που δημιούργησαν το μοναδικό και αναπάντεχο  πρόβλημα που συναντήσαμε στα Δ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.

print

Written by