ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ- ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Κάθε φορά τα ίδια θα λέμε;

Όχι αυτή τη φορά δεν εκπλαγήκαμε …  απλά  κουφαθήκαμε!

Ναι κουφαθήκαμε! από τη μικρή γιορτή που διοργάνωσαν οι προπονήτριες των μικρών μας αθλητών. Πώς να μην “κουφαθούμε”, όταν είδαμε μπαμπάδες, μαμάδες, αδέλφια,  φίλους, παππούδες και γιαγιάδες να βρίσκονται στην κερκίδα με βροχή, στο κλειστό με σκόνη και ζέστη και να καταλήγουν στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ, για να λαμπρύνουν  και να χαρούν τη γιορτή των μικρών μας αθλητών;

Η γιορτή ήταν κυρίως για τα δύο μικρότερα γκρουπ των αθλητών μας (της κ. Νικολέττας και της κ. Σοφίας) αλλά τη χαρήκαμε όλοι. Ούτε ο καιρός, ούτε η ταλαιπωρία της αλλαγής του σκηνικού (λόγω βροχής) στάθηκαν ικανά έστω να σκιάσουν στο ελάχιστο τη γιορτή των παιδιών μας.

Αγωνίστηκαν (στο άλμα σε μήκος, στον δρόμο ταχύτητας), σε διάφορες σκυταλοδρομίες, σε αγώνες ικανοτήτων αλλά και σκέψης (για να βρουν τις σωστές απαντήσεις) κ.ά. Τραγούδησαν, έπαιξαν σκετς και γενικά «μάγεψαν» με τον αυθορμητισμό τους και την έκδηλη χαρά που ξεκινούσε από τη συμμετοχή και μόνο. Όλοι μικροί μεγάλοι, γίναμε ένα και το χειροκρότημα έπεφτε βροχή. Χειροκρότημα για το μεγάλο άλμα στο μήκος αλλά και για το μικρό –η προσπάθεια των παιδιών ήταν σε όλες τις περιπτώσεις η μέγιστη-.
Όπως είναι φυσικό λίγοι κατάφεραν να κρεμάσουν στο λαιμό τους τα ολόχρυσα μετάλλια και να αγκαλιάσουν τα διπλώματα που φτιάχτηκαν με μεράκι και ειδικά για την περίπτωση. Μέχρι και τον ύμνο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τραγούδησαν  τα παιδιά μας, συνοδευόμενα από τη “φιλαρμονική ορχήστρα” της κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη (κιθάρα) και τα ρυθμικά χειροκροτήματα όλων των παραβρισκόμενων.
Μπράβο και πάλι μπράβο στις καταπληκτικές μας προπονήτριες (κ.κ. Σοφία Γκοτζαμάνη, Νικολέττα Δήμα, Μαρία Κυριακίδου, Μητράκου Ελισάβετ και το συνοδό των κοριτσιών κ. Γιάννη Χατζηλαζαρίση), που ό,τι κάνουν το κάνουν με σοβαρότητα “Ολυμπιακών Αγώνων” προσαρμοσμένη σε λιλιπούτιους αθλητές και αθλήτριες.
Ε! αν αυτό δεν δείχνει διάθεση, αγάπη, προσήλωση, γνώσεις, ταλέντο και ό,τι άλλο μπορεί να προσθέσει ο καθένας, τότε τι δείχνει;

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Δεν ήταν λίγοι οι γονείς που μας έδωσαν συγχαρητήρια για την ωραία μας γιορτή! Το ότι εμείς… απλά παραβρεθήκαμε και βοηθήσαμε λίγο, δεν έχει καμία σημασία.

Το σύστημα που ακολουθούμε (οι μεγαλύτεροι) στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι το : «Πάτε να πολεμήσετε … για να δοξαστούμε». Κάπως έτσι νοιώθουμε όταν είμαστε υποχρεωμένοι από ευγένεια να ευχαριστήσουμε όλους όσους  μας δίνουν «συγχαρητήρια» για εκδηλώσεις άλλων.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μεταβιβάσουμε τα συγχαρητήρια σε «όσες/ους τα δικαιούνται και μέσω αυτής της σελίδας, αλλά και δια ζώσης.

Θα περάσουμε μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από τη γιορτή και αύριο με το καλό, θα περάσουμε μερικές φωτογραφίες ακόμη.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Γεροί να είμαστε και τη Δευτέρα στις  2 Σεπτεμβρίου … τα ξαναλέμε.

print

Written by