Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑΝΔΡΟ

Ο Νίκανδρος Στυλιανού έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

Nikandros Stylianou

«An kai edosa to spiti sti thessaloniki den niotho akomi oti afino ti poli alla kai tin deuteri mou ikogenia to silogo mou a.s riga .apo ti proi stigmi pou patisa to podi mou edo i ikogenia rigas me stirize oxi mono san athliti alla kai se oti diskolia sinatousa sti kathimerinotita mou tin onomazo ikogenia giati etsi tin eniotha . elpizo kai thelo na episkeptome oso sixna ginete ti poli kai na exo ti dinami na agonizome me ta xromata tou riga oso mporo.sas efxaristo olous».

Τελικά στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ή είμαστε τυχεροί ή είμαστε … πολύ τυχεροί!
Δύσκολα μπορεί κάποιος να μη συγκινηθεί όταν διαβάζει τέτοια λόγια. Τα λόγια του Νίκανδρου μας γεμίζουν χαρά και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το δρόμο μας.

Ο Νίκανδρος ήρθε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  έτοιμος αθλητής από τους προπονητές του στην Κύπρο κ.κ. Ηλία Αγαπίου, που τον ανακάλυψε και τον προώθησε στο επί κοντώ και τον κ. Γιώργο Αποστολίδη που του έδωσε τις σωστές βάσεις για το επί κοντώ.

Εμείς απλά βάλαμε σε τάξη τα πολλά του προσόντα που με την ενηλικίωση έγιναν ακόμη πιο ξεχωριστά. Ένα είναι σίγουρο ο Νίκανδρος δεν έφτασε ακόμη σε επιδόσεις ανάλογες με τα προσόντα του. Νίκανδρε, μπορείς. Είσαι «πολλά δυνατός» και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να φτάσεις εκεί που … ακόμη δεν έφτασες.  

Όμως το κυριότερο προσόν του Νίκανδρου δεν είναι τα αθλητικά προσόντα. Ο χαρακτήρας του είναι αυτός που κάνει τη διαφορά στον άνθρωπο και αθλητή Νίκανδρο.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για τον Νίκανδρο, όλοι μας (ας μην αναφέρω ονόματα θα το μπερδέψω) αλλά και ο Νίκανδρος  δεν έμεινε πίσω, δεν έμεινε μόνο στο ρόλο του δέκτη, δεν του πάει. Μπορεί να πήρε από την «οικογένεια» του ΡΗΓΑ όπως μας λέει αλλά έδωσε και ίσως πολύ περισσότερα. Πάντα πρώτος, πάντα πρόθυμος, πάντα με το χαμόγελο με μικρούς και μεγάλους. Ποτέ θυμωμένος, ποτέ αγανακτισμένος, ποτέ παραπονούμενος, ποτέ πικραμένος, ποτέ εκτός εαυτού ακόμη και στην ένταση της αποτυχίας κάποιας προσπάθειας. Ποτέ δεν έριξε τα λάθη σε άλλους … με άλλα λόγια ένας αθλητής ΠΡΟΤΥΠΟ.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κέρδισε πολλά από τον Νίκανδρο. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν  ο αθλητής πρότυπο, ο αθλητής που όλοι οι μικροί θέλουν να του μοιάσουν. Δεν είναι τυχαίο που κοντά στο Νίκανδρο όλοι γίναμε καλύτεροι, όλοι κερδίσαμε, όλοι χαρήκαμε που είχαμε στην οικογένειά μας τον Νίκανδρο Στυλιανού του Παναγιώτη και της Μαρίας από την Λεμεσό της Κύπρου.

Ο Νίκανδρος είναι πλέον ο συνδετικός κρίκος φιλίας τόσο με το σύλλογό του Γ.Σ. ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ όσο και με τον Κυπριακό αθλητισμό την ΚΟΕΑΣ και ιδιαίτερα τους συναθλητές του -του στίβου- τους οποίους μέσω του Νίκανδρου γνωρίσαμε.

Νίκανδρε, σε αγαπάμε, δεν σε ξεχνάμε, θα σε παρακολουθούμε και θα χαιρόμαστε διπλά για κάθε σου μελλοντική επιτυχία. Να ξέρεις ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν «Καλαμαράδες»  που θα έχουν την αγκαλιά τους πάντα ανοιχτή να υποδεχτούν εσένα και την οικογένειά σου.

Να πας στο καλό … «Φλώρε»!

print

Written by