ΣΤΟ “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ” ΤΟ Δ.Σ. ΙΟΥΛΙΟΥ

Αύριο Πέμπτη 4-7-13 και ώρα 21:30 θα γίνει το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το μήνα Ιούλιο στο “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ” (Σαρανταπόρου 35, τηλ. 2310847765 κάθετος στη Λεωφόρο Στρατού).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι:Ενημέρωση, αγωνιστική περίοδος 2013, προετοιμασία για Πανελλήνια πρωταθλήματα που υπολείπονται, απόψεις, προτάσεις.

Α)  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ: Βγαίνω από περιφερειακό για Καυτανζόγλειο, περνάω την Αγίου Δημητρίου, συνεχίζω ίσια κάτω στην ΚΑΤΣΙΜΗΔΟΥ (περίπου 800μ.). Περνάω την ΠΑΠΑΦΗ, περνάω την Ν. ΕΓΝΑΤΙΑ και συνεχίζω ίσια κάτω, στην Κατσιμήδου προς την ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
Στην  ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στρίβω δεξιά. Μετά από  280 μ. στρίβω και πάλι δεξιά, στη  ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ (προς το Κέντρο). Η ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  είναι στα 230 μ. Δεξιά.  Στο Νο 35 είναι το “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ“. (Είναι στα 50μ. από τη Λ. ΣΤΡΑΤΟΥ, γιαυτό αν βρείτε να παρκάρετε στη Λ. Στρατού … τυχεροί!).

Β)  ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΑπό την Πλατεία της ΧΑΝΘ συνεχίζω προς τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ.  Περνάω την ΛΥΣ. ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΟΥ, την  ΚΥΒΕΡΝΙΔΟΥ και φτάνω στην ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  (στο Νο 35 είναι το “ΚΑΦΕ  ΓΑΛΑΞΙΑΣ”). Είναι στα 50μ. από τη Λ. Στρατού, γιαυτό αν βρείτε, παρκάρετε στη Λ. Στρατού. Προσοχή: Η Σαρανταπόρου είναι μονόδρομος, δεν ανεβαίνει από τη Λ. Στρατού.

Το Δ.Σ. είναι ανοιχτό στα Μέλη (Επίτιμα & Ενεργά) καθώς και στους γονείς των αθλητών μας και τους φίλους του Συλλόγου.

print

Written by