ΑΔΡΑΝΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ … ΚΡΑΞΑΝΕ!

Σε μερικούς φανατικούς επισκέπτες και φίλους της σελίδας μας, δεν αρέσει καθόλου η «κοιλιά»  στην ενημέρωση. Για μερικές ημέρες, λόγω ποδιού και εντολών ιατρού «να μην κουράζουμε το πόδι μας»!  η ενημέρωση της σελίδας μας πήγε λίγο «παραπίσω».
Τι το θέλαμε … έμμεσα και γλυκά … «τα ακούσαμε» από το φίλο Ανδρέα. «Έχει κάτι η σελίδα»;  μας ρώτησε.  «Γιατί εδώ και μέρες δεν βλέπω κίνηση»,  συμπλήρωσε.  Μέσα σε όλα  ο κ. Ανδρέας, μέχρι και για το  Δ.Σ. μας ρώτησε. ..

ΤΟ Δ.Σ. ΙΟΥΛΙΟΥ
Ε! μετά από το χτύπημα στην πλάτη του κ. Ανδρέα , είναι ώρα να ενημερώσω και τα μέλη του συλλόγου για το Δ.Σ.
Το Δ.Σ. του Ιουλίου ήταν αυτό που ρύθμισε τις προσεχείς κινήσεις του συλλόγου μέχρι και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Α/Γ) που θα γίνει 21-22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Υπήρχαν μερικές  απουσίες (γνωστές) αλλά με εξουσιοδότηση των απόντων να περάσουμε καλά. Ε! τους κάναμε τη χάρη και περάσαμε υπέροχα.  Ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι και δώσαμε ραντεβού για το Σεπτέμβριο.
Τις ίδιες ευχές απευθύνουμε και σε όλους εσάς που ήδη βρίσκεστε σε διακοπές ή ετοιμάζεστε να πάτε. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ όπου και αν βρίσκεστε. Εμείς στις επάλξεις μέχρι και το τέλος Ιουλίου μετά μην τολμήσετε να μας ψάξετε για όλο τον Αύγουστο … δεν θα μας βρείτε.

print

Written by