Η ΦΩΝΗ – ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε εμπόδια… μάθαμε να ζούμε με αυτά. Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι ότι, το κάθε εμπόδιο που ξεφυτρώνει μπροστά μας τυχαίο ή από “φίλους” με διαφορετικά πιστεύω!  μας ενεργοποιεί, μας ξυπνάει από την καθημερινότητα και βάζουμε μπρός τις μηχανές μας με καινούριες δυνάμεις και προσήλωση στις Αρχές και τις Αξίες, τις οποίες επιλέξαμε να υπηρετούμε.
Με την εισαγωγή αυτή αναφέρομαι στις δύο απανωτές καταλήψεις της σελίδας μας από τους Hackers αλλά και σε χρωστούμενες απαντήσεις που περιμένουμε μέχρι και την Κυριακή.
ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:
Δεν ξεχάσαμε την καταγγελία μας για “ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ” και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν μάθει και ο τελευταίος φίλαθλος τον τρόπο που ενεργούν οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες του αθλητισμού μας. Η νοοτροπία του … «γιατί έτσι θέλω!», όπου και να τη συναντήσουμε, γίνεται το κόκκινο πανί για εμάς. Πολεμούσαμε και πολεμούμε αυτή τη νοοτροπία και αυτό θα κάνουμε και μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με αποδέκτες ανθρώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης που δεν καταδέχονται να απαντήσουν στα επίσημα έγγραφα του συλλόγου μας. Το χαρακτηριστικό μας είναι η υπομονή και η επιμονή. Κάποιοι που μας ξέρουν καλά  μας λένε «αγύριστο κεφάλι» … έχουν δίκαιο σε μερικά θέματα,  όπως αυτό της “επίδειξης δύναμης της καρέκλας” από ανθρώπους που βρίσκονται σε κάποιο «πόστο» μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία.  Θα τα ξαναπούμε σύντομα και όχι μόνο μέσα από τη δική μας σελίδα αλλά από κάθε ηλεκτρονική σελίδα που οι αγνοί φίλαθλοι συζητούν τα του στίβου…
Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να “ξανακτίσουμε” τα σημεία της σελίδας μας που χάθηκαν από τους φίλους μας τους Hackers. 

print

Written by