ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ – ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ

Δύο ξεχωριστές αθλητικές διοργανώσεις διεξάγονται αυτή την εβδομάδα. Η πρώτη στη Θήβα και η δεύτερη στην Τρίπολη.

Αύριο  Τετάρτη 24.7.13 στη Θήβα διεξάγεται ο Τελικός των Ελληνικών Grand Prix.
Στον αγώνα δηλώθηκαν και θα αγωνιστούν οι:  Παπανικολάου Αθανάσιος  στο Τριπλούν, Σολομωνίδου Δήμητρα στο επί κοντώ, Τριανταφύλλου Γεώργιος στο επί κοντώ και (πιθανά και ο Μανώλης Κνήτης στο Μήκος). Σολομωνίδου και Τριανταφύλλου θα ταξιδέψουν οδικώς για Θήβα και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν και στην Τρίπολη. Συνοδός και συμπαραστάτης ο Απόστολος Σολομωνίδης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Ιουλίου στην Τρίπολη θα γίνει η συνάντηση των εθνικών ομάδων (Π/Κ) της Ελλάδος και της Κύπρου. Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδος οι: Παπαχαρίσης Χρήστος που θα αγωνιστεί στα 800μ. και ο Τριανταφύλλου Γεώργιος που θα αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ. Ο Χρήστος θα ταξιδέψει από Θεσσαλονίκη μέχρι Τρίπολη με το Λεωφορείο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:00 από το Καυτανζόγλειο. Ο Τριανταφύλλου θα μεταβεί στην Τρίπολη αφού πρώτα αγωνιστεί στην Θήβα.

Συγχαίρουμε τους δύο αθλητές μας που ξεχώρισαν στα αγωνίσματα τους  και επελέγησαν να αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδος στον αγώνα με τους συνομηλίκους τους της Κύπρου.
Στη Θήβα αλλά και στην Τρίπολη θα κατέβουν για να ενισχύσουν τους αθλητές μας τόσο η οικογένεια του κ. Τριανταφύλλου, όσο και ο Απόστολος Σολομωνίδης. Ο Απόστολος κατεβαίνει πανέτοιμος ακόμη και για να αγωνιστεί  (εκτός συναγωνισμού) εφόσον οι υπεύθυνοι του το επιτρέψουν.   Χωρίς να θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση κανέναν, πιστεύουμε ότι  η προσθήκη  ενός τόσο φανατικού φίλου του αγωνίσματος στον αγώνα (στους  4 αθλητές  του επί κοντώ)  κάθε άλλο παρά προβλήματα θα δημιουργήσει.

Επιστροφή,  μάλλον Σαββάτο μεσημέρι!

Με την επιστροφή από την Τρίπολη σταματούν οι προπονήσεις στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Θα επανέλθουμε κανονικά τη Δευτέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε ευχόμαστε σε όσους ήδη βρίσκονται σε διακοπές – καλά να περνάτε.

Σε όσους τώρα θα κάνουν το “κάτι διαφορετικό” ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ και με υγεία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο ταξίδι στους δρόμους του Αθλητισμού. 

Ένα ταξίδι σε δρόμους που είναι γεμάτοι από όμορφα και ευωδιαστά άνθη. Τα χρώματα και οι ευωδίες των λουλουδιών διαφέρουν. Όλα όμως τα άνθη ανήκουν σε δύο σημαντικές και πολύ “περιεκτικές” οικογένειες.

Το όνομά τους:  ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

print

Written by