Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, προσπαθούμε πριν χαλαρώσουμε για τα καλά, να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες του συλλόγου.

ΔΡΙΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ)
Περάσαμε από τον κ. Δρίβα Βασίλειο (Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Βασ. Όλγας 215) για να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου, από διάφορες φυσικοθεραπείες που έγιναν σε αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στάθηκε αδύνατο να τακτοποιήσουμε τις οφειλές μας «Είναι δωρεά στο σύλλογο» μας είπε. Επιμέναμε, αλλά επέμενε και ο ίδιος και όταν το καλοσκεφτήκαμε (γυμνάζεται ο κ. Δρίβας και .. δεν μας έπαιρνε!) υποχωρήσαμε και φύγαμε. Εκ μέρους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την οικογένεια του κ. Δρίβα (Βασίλη και Αγάπη Δρίβα-Παπαλαδά),  που είναι κοντά μας  χρόνια τώρα, προ Λουκά, επί Λουκά αλλά το κυριότερο και … μετά Λουκά! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Εκεί που ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε τα σχόλιά μας στο διαδίκτυο, το αναβάλλαμε «για λίγο» με την προτροπή του προέδρου μας κ. Θεοφανίδη. Ένα είναι σίγουρο, χωρίς απάντηση που να στέκει, το θέμα θα κυκλοφορήσει παντού … είπαμε «αγύριστο κεφάλι».

print

Written by