ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με το πέρασμα του Αυγούστου και το τέλος των διακοπών,  παράλληλα με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία, ξεκινάει και η δραστηριότητα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Από αύριο ΔΕΥΤΈΡΑ 2/9/13 και ώρα (18:00 για τους μεγάλους)  και 19:00 για τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (Τμήματα των κ.κ. Νικολέττας, Σοφίας, Μαρίας, Γιάννη), αρχίζουν τα τμήματα του Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Οι παλαιοί μας αθλητές θα συναντηθούν στο Κυλικείο μπροστά με τους προπονητές τους.
Για τα νέα παιδιά που θα θελήσουν να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού και οι γονείς τους θα επιλέξουν το σύλλογό μας (την παρέα μας – την οικογένειά μας) η συνάντηση θα γίνει και πάλι μπροστά στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου σταδίου (10-15’ νωρίτερα από τις 19:00) για να υπάρξει ο χρόνος για μια σύντομη ενημέρωση των γονέων. Σε περίπτωση που δεν μας βρίσκετε στο Καυτανζόγλειο, μπορείτε να επικοινωνείτε με το (6932626625 Κατσίκας Φώτιος).
Οι εγγραφές των νέων αθλητών μας θα γίνονται καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τις 19:00 στο χώρο μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου.
Οι ημέρες προπονήσεων για τις Ακαδημίες (για τους μικρούς) θα είναι οι: Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 μέχρι τις 20:30).
Περισσότερα από κοντά και ανάλογα με την ηλικία των αθλητών.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

print

Written by