Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ … ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ

Η πρώτη ημέρα της φετινής σαιζόν δεν έχει προηγούμενο. Φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε μεταξύ μας –«Τι γίνεται;  γιατί τόσα πολλά παιδιά από την πρώτη ημέρα;» Την απάντηση δεν μπορούμε να τη δώσουμε εμείς. Ίσως οι γονείς των παιδιών που βρίσκονται στο σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια να είναι οι πλέον αρμόδιοι να μας απαντήσουν.
Εκείνο που εμείς ξέρουμε είναι ότι: 

1) Από το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο  τα (7) μέλη, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου κ. Θεοφανίδη, ήσαν παρόντες στην πρώτη προπόνηση! Ο υπεύθυνος του ιματισμού (αντιπρόεδρος κ. Κούτρας) με την πρώτη ημέρα μας έφερε 150 μπλουζάκια για τις προπονήσεις (δωρεά ενός εκ των χορηγών μας, τον οποίο θα ευχαριστήσουμε επίσημα  αργότερα).  Αν αυτό δεν δείχνει το ενδιαφέρον των μελών του Δ.Σ.  για τη λειτουργία του συλλόγου τότε τι δείχνει;

2) Προχθές βρεθήκαμε σε ένα σχολείο στον Καναδά.  Μια παλιά μας μαθήτρια, που τώρα είναι καθηγήτρια στον Καναδά θέλησε να μας ξεναγήσει στο σχολείο που τώρα διδάσκει. Μας εντυπωσίασε ευχάριστα η προεργασία των καθηγητών και των δασκάλων.  Ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων, ήσαν στο σχολείο και ετοίμαζαν τις τάξεις τους καθώς και το απαραίτητο υλικό για την πρώτη επαφή των μαθητών τους με το σχολείο. Εντυπωσιαστήκαμε, γιατί πήγε ο νους μας στον τρόπο που αρχίζουν τα μαθήματα στα δικά μας τα σχολεία!
Όμως …   

Σήμερα, πρώτη ημέρα της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ακόμη και εμείς,  εντυπωσιαστήκαμε και πάλι. Συναντήσαμε την ίδια προετοιμασία τόσο στα όργανα που χρησιμοποιούμε όσο και στην αίθουσα την οποία χρησιμοποιούμε στις προπονήσεις. Τα απαραίτητα όργανα ταχτοποιημένα στις πλαστικές τσάντες και η αίθουσα πεντακάθαρη. (Κάποιοι από το σύλλογο το φρόντισαν ενώ εμείς ταξιδεύαμε!   Τα πάντα ήσαν ταχτοποιημένα ξαραχνιασμένα και πεντακάθαρα. (Και να φανταστείτε δεν είναι δική μας αίθουσα, απλά την χρησιμοποιούμε και εμείς στο Καυτανζόγλειο). 
Μπορεί τα σημεία που αναφέρω για κάποιους να μην λένε και πολλά. Όμως για εμάς που έχουμε αρκετά χρόνια στο «επάγγελμα» είναι τα σημεία που δείχνουν διάθεση για προσφορά, διάθεση για το καλύτερο και ανυπομονησία των προπονητών και παραγόντων να βρεθούν με τα παιδιά. Μόνον άνθρωποι που το θέλουν και τους γεμίζει να βρίσκονται σε επαφή με παιδιά ανυπομονούν να βρεθούν μαζί τους. Όλα αυτά δείχνουν τη διάθεση των μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στην οικογένεια μας ανθρώπους που αγαπούν να βρίσκονται με παιδιά. Όποιος αγαπάει αυτό που κάνει, δεν μπορεί παρά να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και … αυτό είναι το χαρακτηριστικό της Οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Με κυρίαρχο στοιχείο τη διάθεση να ασχοληθούμε με τα «αχώνευτα» και την αγάπη μας προς τους μικρούς «επαναστάτες», ξεκινάμε και φέτος στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Ευχόμαστε ο Θεός να μας δίνει δύναμη και κουράγιο να υπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κάθε «ανταρτάκο».

Οι ΝΕΟΙ αθλητές μας από (5 ετών συμπληρωμένα και επάνω) που θέλουν να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του στίβου, μπορούν να προσέρχονται στο Καυτανζόγλειο, με σημείο συνάντησης το Κυλικείο του Καυτανζογλείου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00.

print

Written by