Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ (2013-14)

Μολονότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η προπόνηση της νέας αγωνιστικής χρονιάς  αρχίσαμε να οργανωνόμαστε. Πρώτο μέλημα η καταγραφή των νέων αθλητών μας και η ένταξή τους σε ολιγομελή γκρουπ, με κριτήριο την ηλικία για τους μικρούς μας αθλητές, και τα ιδιαίτερα κινητικά χαρακτηριστικά  για τους μεγαλύτερους. Θα αφήσουμε ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής και στη συνέχεια θα γίνουν οι οριστικές εντάξεις των αθλητών μας στα διάφορα γκρουπ.

Παιδιά με προπονητική εμπειρία ή αυτά που ξεχωρίζουν κινητικά πιθανά να ενταχθούν σε γκρουπ με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Οι προπονητές, σε συνεργασία με τους γονείς, θα φροντίσουν για την καλύτερη ένταξη των νέων αθλητών στα διάφορα γκρουπ.

Το πρώτο στοιχείο είναι η καταγραφή των αθλητών μας. Η αρχή έγινε σήμερα με μια ομάδα παιδιών που έμειναν τελευταία στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ.

Τις επόμενες ημέρες θα καταγράψουμε τα στοιχεία όλων των  νέων παιδιών· θα τα ζυγίσουμε, θα μετρήσουμε το ανάστημά τους & θα τα φωτογραφήσουμε, για να έχουμε πλήρη εικόνα των νέων αθλητών μας.

Παρακαλούμε τους γονείς, που κρίνουν ότι το παιδί τους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή (για οποιονδήποτε λόγο …) να έλθουν σε επαφή σε πρώτη φάση με τον προπονητή/τρια του παιδιού τους και να τους ενημερώσουν σχετικά.  Στην πρώτη συγκέντρωση των προπονητών που θα γίνει τη 2η εβδομάδα, ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν  θα είναι και οι «ιδιαίτερες  ικανότητες» των παιδιών μας.

Κάθε προπόνηση θα φωτογραφίζουμε και μερικά παιδιά έτσι ώστε με το τέλος της 2ης εβδομάδος να έχουμε πλήρη εικόνα του έμψυχου δυναμικού των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013.


Παπαγεωργίου Μ.      Ηλιάδου Β.        Ηλιάδου Μ.        Παπουνίδου Ζ.       Παπουνίδου Γ.   


      Μελισσάρη Α.      Ζαρταλούδη Λ.     Γεωργίου  Α.  Παναγιωτίδου Ε   Ιωακειμίδου Ν.


Ανθούλη Ε.    Παπαδοπούλου Ν.  Μισαηλίδου Ε. Μελισσάρη Π.

print

Written by