ΜΙΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Είμαστε από τους προπονητές που πιστεύουν στην ισορροπία της ψυχής και σώματος στον αθλητισμό. Ψάχνουμε ευκαιρίες για κάτι διαφορετικό, το οποίο αφενός μεν θα δώσει χρώμα στη σωματική κόπωση αφετέρου θα ξελαμπικάρει το μυαλό από την ομίχλη της ρουτίνας. Με συνοπτικές διαδικασίες συνεννοηθήκαμε 11 άτομα, (εύκολο τώρα που λείπει ο Θεοφάνης και η Ρωξάνη…) και με δύο αυτοκίνητα (Σοφία, Φώτης) βρεθήκαμε στις παραλίες της Επανομής (στην περιοχή «ποταμός»).

Τρέξαμε, βαδίσαμε με τα χέρια (σε κατακόρυφο αναστροφή), κάναμε κάμψεις, αλτικές, άλματα άνευ φοράς και ένα σωρό άλλες ασκήσεις στην άμμο.

Γυρίσαμε, κάναμε το μπανάκι μας, με τις βουτιές μας και τα μακροβούτια μας και ήρθε η ώρα του καθιερωμένου καρπουζιού.

Τα δύο καρπούζια που «σφάξαμε» μας έκαναν τη χάρη και ήταν ό,τι έπρεπε (κατακόκκινα και γλυκά). Φορώντας τα καλά τους (τα καρπούζια) συνόδεψαν τα τυροπιτάκια στα στομάχια της παρέας. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι είχαν και κουκούτσια. Α! να μην το  ξεχάσω• σήμερα μάθαμε ότι στο καρπούζι το κομμάτι που έχει τα κουκούτσια «δεν τρώγεται»!!!  Ε! ρε τι έχουμε να μάθουμε ακόμη, τώρα στα γεράματα!!!

Κατά γενική(ν)  ομολογία(ν), [τα “ν” για χάρη της Αθηνάς και του Νίκανδρου!]  μικροί και μεγάλοι περάσαμε υπέροχα και γυρίσαμε στην ώρα μας.

Η επόμενη εκδήλωση, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή Όλων: Μελών του Δ.Σ.,  αθλητών, προπονητών και γονέων θα είναι ημερήσια εκδρομή σε «δημοφιλή προορισμό». Από αύριο αρχίζουν οι προετοιμασίες.
Οι φωτογραφίες από τη σημερινή διαφορετική προπόνηση.

print

Written by