ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ «ΑΣ ΡΗΓΑΣ»

Ένα 15-θήμερο πέρασε από την έναρξη της περιόδου 2013-14. Στους παλαιούς μας αθλητές προστέθηκαν και οι καινούριοι και όλοι μαζί προετοιμαζόμαστε για μια νέα και με πολλές δραστηριότητες, αγωνιστική χρονιά.

Ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ενημερώνουμε, κυρίως τους παλαιούς μας αθλητές, ότι η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται λίγο πριν από τον καταρτισμό του προγράμματος της.  Όσοι θέλετε να συνεχίσετε, αλλά ακόμη δεν γνωρίζετε το πρόγραμμά σας γιαυτό και δεν ήρθατε ακόμη, ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου και ενημερώστε τους. Ετοιμαζόμαστε και θα πρέπει να γνωρίζουμε τις διαθέσεις σας για να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΓΚΡΟΥΠ)
Το προπονητικό δυναμικό ετοιμάζεται για την τελική κατανομή των παιδιών και την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν τα  προπονητικά γκρουπ. Σε αυτά θα ενταχθούν παλαιοί και νέοι  αθλητές και για κάθε γκρουπ θα υπάρχει «ο υπεύθυνος προπονητής».
Τα γκρουπ  θα απαρτίζονται  από αθλητές και αθλήτριες (μέχρι 15 άτομα το ανώτερο) και στο σχηματισμό τους  θα ληφθεί υπόψη: Η ηλικία, η προπονητική εμπειρία, η «βιολογική ηλικία», η γνωριμία (φιλία των παιδιών) αλλά και η σωματική τους διάπλαση. Έχουμε κατά νου να μη χωρίσουμε «φίλους» ή γνωστά παιδιά, εφόσον οι ηλικίες των «φίλων» το επιτρέπουν. Με τον καταρτισμό των ομάδων (γκρουπ), θα επιτρέψουμε «δικαιολογημένες» εσωτερικές μετακινήσεις. Εφόσον υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών «γνωστών»  ή «φίλων» που τοποθετήθηκαν σε διαφορετικά γκρουπ, παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών να έρθουν σε επαφή με τους προπονητές για τη διευθέτηση του θέματος. Τον τελικό λόγο για την μετακίνηση παιδιών (κυρίως σε γκρουπ μεγαλύτερης ηλικίας), τον έχουν οι προπονητές.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Επειδή πρέπει να οργανώσουμε τα γκρουπ, και να μοιράσουμε μπλουζάκια προπόνησης (αλλά και φόρμες σε όσους επιθυμούν), θα πρέπει να γνωρίζουμε το δυναμικό της ομάδος. 
Γιαυτό, από τους γονείς  που δεχθήκαμε τα παιδιά τους δοκιμαστικά, για δυο τρείς προπονήσεις  (για να δουν αν τους αρέσει η «οικογένειά μας» πριν αποφασίσουν), θα ζητήσουμε την απόφασή τους. Είτε θα εγγραφούν κανονικά στο τμήμα (εφόσον τους άρεσε) είτε θα πρέπει να μας ενημερώσουν για το τι σκέφτονται να κάνουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Από την Δευτέρα 23/9/13 στις προπονήσεις θα προσέρχονται και θα συμμετέχουν μόνον οι αθλητές που έχουν εγγραφεί στο σύλλογο [εγγραφή εφάπαξ 25 €]. (Δεν αναφερόμαστε στα παιδιά που θα έρθουν τώρα στο σύλλογο, αυτά δικαιούνται όπως όλα τα νέα παιδιά, δύο τρεις προπονήσεις πριν αποφασίσουν να εγγραφούν στο σύλλογο).
Θα πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των αθλητών μας για να φροντίσουμε για την πιθανή πρόσληψη και άλλων προπονητών.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Με την ευκαιρία, το Δ.Σ. σε παλαιότερη συνεδρίαση έχει ορίσει ότι για τις Ακαδημίες που λειτουργούν για 10 μήνες (Σεπτέμβριο -Ιούνιο), η ετήσια συνδρομήείναι 250 €(25 €/μήνα). Εφόσον η συνδρομή πληρωθεί σε 2-3 δόσεις υπάρχει έκπτωση 10% (25 €).
Σε περίπτωση παιδιών από την ίδια οικογένεια (αδέλφια) έχουμε:  1 παιδί = 25 €/μήνα, 2 αδέλφια = 40 €/μήνα, 3 αδέλφια = 50 €/μήνα, το 4ο παιδί δεν πληρώνει.
Αθλητής που θα πιάσει τα όρια πρόκρισης των Πανελληνίων αγώνων, θα αγωνιστεί και θα βαθμολογηθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, σταματάει να πληρώνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και εντάσσεται στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
Οι κ.κ. προπονητές
των αγωνιστικών  τμημάτων,  παρακαλούνται -έγκαιρα- να ενημερώσουν τον υπογράφοντα για τον αριθμό των αθλητών που επιθυμούν να αγωνιστούν στους προσεχείς αγώνες στις Σέρρες και στη Νάουσα (29.9.13). Απαραίτητη προϋπόθεση α) να  έχουν δελτίο αθλητή και β)να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.  Μετά την καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων θα συντονιστούμε (μελη Δ.Σ., γονείς και προπονητές) για τον τρόπο μετακίνησης των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Μέλη Δ.Σ., γονείς και αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ
, να ετοιμάζονται για εκδρομή-πορεία ανάλογη με την πορεία στον «Όλυμπο» και την «Καστανερή» που κάναμε πέρυσι. Λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα.

print

Written by