Β΄ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Φίλοι και γονείς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Σε οργανωμένες ομάδες – συλλόγους, πολλά μπορούν να γίνουν και εύκολα, όταν τα μέλη τους καταφέρουν να βαδίσουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Μας γράφει προπονητής μας …   
«Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος του συλλόγου και φυσικά οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια… Αυξήθηκαν όμως και αυτοί που βοηθούν αλλά κι αυτοί που ενδιαφέρονται για να βοηθήσουν»…

Αρπάζω την παραπάνω διαπίστωση,  και σας κάνω κοινωνούς των δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έτσι ώστε -όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει-  και όλοι μαζί να χαρούμε τις διάφορες εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε για τα παιδιά μας.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:

1) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ

Το Σάββατο 28.9.13 ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ (στις  ΣΕΡΡΕΣ) και  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ (στη ΝΑΟΥΣΑ). Αναμένουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος των προπονητών μας, για τη συμμετοχή των αθλητών τους. Την Τετάρτη, με τη λήξη της προθεσμίας δηλώσεων, θα κοινοποιήσουμε τους συμμετέχοντες αθλητές. [Ίσως  χρειαστούμε εθελοντές με Ι.Χ. για την μετακίνηση των αθλητών μας  (για τις Σέρρες θα χρειαστούμε βοήθεια σίγουρα).

2) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ   ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Την Παρασκευή 27.9.13 η συγκέντρωση των παιδιών των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (κ. Νικολέττα, κ. Κατερίνα, κ. Σοφία, κ. Έλλη. κ. Μαρία, κ. Γιάννης) θα γίνει κανονικά στις 19:00 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».  Παρακαλούμε τους γονείς των μικρών να είναι έγκαιρα στην αίθουσα για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος προπόνησης.

Προσοχή:
Επειδή τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2004-05-06 είναι αρκετά, σκοπεύουμε να τα χωρίσουμε σε δύο γκρουπ. Προσανατολιζόμαστε να κρατήσουμε το (1ο  γκρουπ)  όπως έχει (ημέρες και ώρες) και στο (2ο γκρουπ) να αλλάξει η ώρα προπόνησης (νωρίτερα- αν το Στάδιο το επιτρέψει).  Ακόμη και οι ημέρες μπορούν να αλλάξουν (Τρίτη- Πέμπτη- Σάββατο), εάν οι γονείς το επιθυμούν και τους ταιριάζει.  Παρακαλούμε τους γονείς που έχουν παιδιά στις παραπάνω ηλικίες (04-05-06) να μελετήσουν τις εναλλακτικές λύσεις και να είναι έτοιμοι να δηλώσουν το γκρουπ που τους ταιριάζει.
Εάν έρχονται όλα τα παιδιά την ίδια ώρα υπάρχει αφενός μεν πρόβλημα χώρου και αφετέρου δεν φτάνουν για όλους τα όργανα προπόνησης.

3) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με την ευκαιρία, σκοπεύουμε να παραγγείλουμε μερικά όργανα προπόνησης της τάξεως των 50, 100, 150 €. Επειδή είχαμε ανάλογες προτάσεις από γονείς, που μας είπαν «όταν χρειαστείτε κάποια όργανα προπόνησης  απλά ειδοποιείστε μας», το κοινοποιούμε και εάν υπάρχει κάποιος φίλος που επιθυμεί να μας αγοράσει κάποια από τα όργανα (σε οποιοδήποτε ποσό από τα προαναφερόμενα) δεν έχει παρά να έρθει σε επαφή με του προπονητές για να συγκεκριμενοποιήσουμε την παραγγελία.

4) ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Με Αγιασμό θα γίνει η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετά το «Ο.Κ.»  του ιερέως που θα τελέσει τον Αγιασμό (προγραμματίζεται για αρχές Οκτωβρίου, Δευτέρα ή Τετάρτη 19:00).  Την ίδια ημέρα -μετά τον Αγιασμό- τα παιδιά και οι προπονητές θα φύγουν για την προπόνηση και οι γονείς με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου θα συζητήσουν. Θα ανταλλάξουν απόψεις, θα δεχτούν προτάσεις και γενικά θα πάρουν αποφάσεις με στόχο την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου πάντα με στόχο και επίκεντρο «τα παιδιά μας».
Η ημερομηνία του Αγιασμού και της συγκέντρωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

5) ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι εκδρομές που διοργανώσαμε τις προηγούμενες χρονιές (γονείς, φίλοι και παιδιά) παραμένουν στη μνήμη μας ζωντανές. Επιθυμούμε και φέτος να διοργανώσουμε ανάλογη εκδρομή γιαυτό και ζητάμε τη βοήθειά σας. Εάν υπάρχει φίλος, γονέας που γνωρίζει κατάλληλο προορισμό για περπάτημα, και να ενδείκνυται για την εκδρομή μας (γονείς, παιδιά, πούλμαν, διανυκτέρευση ή όχι) παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κούτρα Ιωάννη, 6977089116 (Αντιπρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και Καρματζόγλου  Σταύρο, 6932288828 (Έφορο Στίβου Ανδρών). Εάν δεν υπάρξουν προτάσεις από γονείς οι προαναφερόμενοι κύριοι θα αποφασίσουν για την εκδρομή που σίγουρα θα έχει τη σφραγίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (οικογενειακή και για όλους) και την υπογραφή -Κούτρας & Καρματζόγλου- (που αποτελεί εγγύηση … ποιότητας).

6) ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Για τις αρχές Νοεμβρίου σχεδιάζεται να γίνει και φέτος από την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, το καθιερωμένο «Διενοριακό πρωτάθλημα στίβου Κατηχητικών Σχολείων της  Ι.Μ.Θ.».  Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εφόσον ο υπεύθυνος της Ι.Μ.Θ. π Βαρνάβας, δώσει το πράσινο φώς στο συνδετικό κρίκο, ΙΜΘ και ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Συνδετικός κρίκος, είναι η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και «κρικάκια» όλοι εμείς, που φοράμε τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Περισσότερα… nexttime!     Για να μην ξεχάσουμε και τα … Γαλλικά μας.

 

print

Written by