ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ «ΤΙΓΚΑΡΑΜΕ»

Οι φωτογραφίες των παιδιών από τρία, τυχαία γκρουπ  της σημερινής προπόνησης, τα οποία βρεθήκανε κοντά μας την ώρα που είχαμε τη μηχανή στα χέρια μας.

Αγαπητοί μου φίλοι, εσείς που έχετε παιδιά σε ηλικία που είναι ώρα να γνωρίσουν τον αθλητισμό …. πάτε τα παιδιά σας και σε κανέναν άλλο σύλλογο, εμείς τιγκάραμε!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου η παρέα μας, η οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν επιδιώκει να γίνει ο υπερ-σύλλογος. Δεν μας συγκίνησε ποτέ η ποσότητα των παιδιών, απλούστατα γιατί δεν θεωρούμε το σύλλογό μας «επιχείρηση». Από 2-3 προπονητές φτάσαμε στον αριθμό 9. Δεν θέλουμε να σκορπίσουμε άλλο, όσοι το ψάξανε έγκαιρα μας ήρθαν. Θέλουμε να χαιρόμαστε όλοι μαζί την καθημερινή επαφή με τα παιδιά μας. Θέλουμε … “να μην μπορούμε να κοιμηθούμε”  γιατί κάτι δεν έγινε κατανοητό από τα παιδιά μας, ίσως γιατί δεν το τονίσαμε όσο έπρεπε! Αν δεν είμαστε κοντά πώς θα … χάνουμε τον ύπνο μας!

Θέλουμε να μπορούμε να ελέγχουμε «τα παιδιά μας», θέλουμε  ακόμη και τώρα που το μυαλό «αρχίζει να ξεθωριάζει» να γνωρίζουμε  όλα τα παιδιά μας με το μικρό τους όνομα! Με το ρυθμό που έρχονται σιγά μην τα καταφέρουμε!  Όμως έχουμε τη λύση… τους κολλάμε ένα «αχώνευτε» ή «αχώνευτη» και όλα … ρυθμίζονται…

Την Παρασκευή θα χωρίσουμε «τα παιδιά των Ακαδημιών» (ηλικίες από 5 μέχρι και 14 ετών) σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία, την προπονητική εμπειρία, τη βιολογική ηλικία, τη σωματική διάπλαση κ.ά.  Σε κάθε γκρουπ θα υπάρχει υπεύθυνος προπονητής/τρια, στον οποίο θα απευθύνεστε για οτιδήποτε αφορά στο παιδί σας.

Περιπτώσεις καρδιακών φίλων στο σχολείο που πιθανά θα χωριστούν σε διαφορετικά γκρουπ, παρακαλούμε τους γονείς να μας το επισημάνουν για να κάνουμε τις απαραίτητες εσωτερικές μετακινήσεις (εφόσον τα κριτήρια διαχωρισμού το επιτρέπουν και συμφωνούν οι προπονητές).  Δεν θα μπορούσαμε π.χ. να χωρίσουμε τον Άγγελο Δωδόπουλο από τον Χριστοδουλίδη  Θαλή ! Αφού με το που ήρθε ο Άγγελος μας είπε … «είμαι φίλος με τον Θαλή, θέλω να είμαστε μαζί». Καθαροί λογαριασμοί!

Παρακαλούμε τους γονείς να είναι την Παρασκευή 27.9.13 στην ώρα τους 19:00 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ», αίθουσα επί κοντώ, στο «κτίριο 3».

Οι προπονητές των Ακαδημιών φαίνονται στη φωτογραφία και είναι από αριστερά: Ο κ. Γιάννης, κ. Μαρία, κ. Κατερίνα, κ. Νικολέττα, κ. Σοφία, κ. Έλλη, κ. Γιώργος και η μασκότ του συλλόγου ο Ερρίκος Φαρμάκης (μέγας… μπαγασάκος). Λεπτομέρειες για τους προπονητές των παιδιών σας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

print

Written by