ΕΛΛΗ ΜΗΤΡΑΚΟΥ – ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Πρωταθλήτρια ενοργάνου η  Έλλη Μητράκου θέλησε να δοκιμάσει  πριν μερικά χρόνια και στο άλμα επί κοντώ.  Από τον πρώτο της αγώνα τα πήγε περίφημα, αφού πέρασε σε επίσημο αγώνα 2.80  (επίδοση καταπληκτική για πρώτη συμμετοχή).  Όντας φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ, παράλληλα με τις προπονήσεις της για το επί κοντώ, της γίνεται πρόταση να σχοληθεί και ως προπονήτρια.  Έτσι αρχίζει και την προπονητική της καριέρα στις Ακαδημίες του συλλόγου μας.  Ακολουθούν μερικά δύσκολα χρόνια. Προπόνηση για το επί κοντώ,  παρουσίες στη Σχολή της (ΤΕΦΑΑ), διαβάσματα, υποχρεώσεις  ως προπονήτρια  στο σύλλογό.  Όλα αυτά μαζί,  είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω η επιθυμία της να δοκιμάσει σοβαρά στο επί κοντώ. Με άλλα λόγια, άφησαν την Έλλη με ανεκπλήρωτο το όνειρό της να ασχοληθεί σοβαρά με το άλμα επί κοντώ.

Με στόχο να δείξει ότι δεν είπε την τελευταία της λέξη για το άλμα επί κοντώ, η Έλλη ξαναπιάνει σοβαρά «το κοντάρι». Ξεκινάει ξανά τις  προπονήσεις της  για το άλμα επί κοντώ και μάλιστα σε ωράριο που την βολεύει (πρωινό).

Είναι φυσικό για την Έλλη να βάζει πίσω την προπονητική της καριέρα, στην οποία τα πήγαινε τόσο καλά, αφού αφενός μεν είναι ακόμη νωρίς για προπονήτρια και αφετέρου θέλει να δοκιμάσει σοβαρά με το επί κοντώ. Θέλει να δει που μπορεί να φτάσει. Ίσως θέλει να μας δείξει, και καλά θα κάνει,  ότι εύκολα το γυρίσαμε κάποια στιγμή στην προπονητική, όταν οι προπονήσεις στο κοντάρι δεν πήγαιναν όπως θα θέλαμε.  Όλοι ξέρουμε την παροιμία, «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωρούν». Η  Έλλη που ξέρει ότι μπορεί να κουμαντάρει καλά το ένα καρπούζι (το επί κοντώ), ενεργεί λογικά και αφήνει το δεύτερο «καρπούζι» (την προπονητική)  για μετά.

Από την Παρασκευή 27-9-13  η  κ.  Έλλη  Μητράκου  θα σταματήσει  από προπονήτρια  των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  
Ακόμη και σε αυτό μας βοήθησε. Περίμενε, όπως την ζητήσαμε μέχρι την Παρασκευή, που ούτως ή άλλως αλλάζουν τα γκρουπ,  για να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο σύλλογο.
Την Παρασκευή στη διάρκεια της οριστικοποίησης των γκρουπ, ο σύλλογος και τα παιδιά θα ευχαριστήσουν την κ. Έλλη μας.

Έλλη,  
ελπίζουμε και ευχόμαστε κάποια στιγμή στο μέλλον,  να μας ξανάρθεις  έχοντας εκπληρώσει  την επιθυμία σου να «κονταροχτυπηθείς  σοβαρά» με το άλμα επί κοντώ.

Έλλη μας, κ. Μητράκου
σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και σε ευχαριστούμε για όλα τα τόσο ξεχωριστά μας έμαθες (σε μικρούς και μεγάλους).
Να είσαι καλά και όπου και να πας… θα ξέρεις ότι ανήκεις στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στην οποία μπορείς να γυρίσεις όποτε το θελήσεις. Η αγκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  θα είναι για σένα  ανοιχτή συνέχεια.

print

Written by