ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των επικοντιστών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, αλλά και των ριπτών, συνεχίζεται η αγωνιστική παρουσία του συλλόγου το Σάββατο 28.9.13. στις Σέρρες.  (Ο Θ. Μπέλος καλοπερνάει στις Σκανδιναβικές χώρες, μέχρι και τον Δεκέμβριο -Γεια σας,  κούκλε & μανούλι.)
Επιλέξαμε τις Σέρρες γιατί υπάρχει στο πρόγραμμα και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ, που δεν υπάρχει στη Νάουσα. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Οι αθλητές που δηλώθηκαν είναι: ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.
Θα ταξιδέψουν  για να αγωνιστούν, όσοι νοιώθουν ότι είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα.  Όσοι δεν νοιώθουν έτοιμοι,  και αυτό θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις, απλά συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τους επερχόμενους αγώνες.
Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ  θα γίνει με Ι.Χ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τα εξής Ι.Χ. 1) Κατσίκας, 2) Φαρμάκης. Αν υπάρχει κανένας εθελοντής με Ι.Χ. (εκτός από τη γνωστή προπονήτρια, που την έχουμε εφεδρική, ως προς το Ι.Χ.!) ας το δηλώσει.
Φεύγουμε μεσημέρι Σαββάτου και γυρνάμε μετά το τέλος των αγώνων. (Αν κάποιος από τα Ι.Χ. βιάζεται να είναι πίσω νωρίς, δεν είναι υποχρεωτικό να γυρίσουμε όλοι μαζί, φεύγει με τους αθλητές που τελείωσαν πρώτοι τον αγώνα τους).  
Αν, τουλάχιστον δύο κάνουν ρεκόρ, κερνάω στις Σέρρες  -στο Σώτο !!!- …  (μπατιρόσπορα = σπόρια μαύρα) με νερό από τη βρύση! Πάλι τα χουβαρνταλίκια με πιάσανε!

print

Written by