Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Βάλαμε τάξη και συνεχίζουμε να ταχτοποιούμε το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας. Χωρίσαμε τα γκρουπ σε λειτουργικές ομάδες. Κάθε προπονητής, θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης (από γνωριμία των αγωνισμάτων του στίβου σε παιγνιώδη μορφή μέχρι αγωνιστικό αθλητισμό), ανάλογα με τις ηλικίες  των αθλητών του.

Στις μικρές κατηγορίες μετακινήσαμε μερικούς «φίλους»  για να βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ. Οι μετακινήσεις δεν μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας των παιδιών. Είναι διαφορετικά τα στοιχεία της προπόνησης για κάθε ηλικία. Έχουμε τη διάθεση να μετακινήσουμε άτομα που προσπαθούν και βελτιώνονται και αυτό θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Παράλληλα με τα σταθερά γκρουπ, όλοι οι αθλητές θα περνούν σταδιακά από τα διάφορα τεχνικά αγωνίσματα. Μετά από 1-2 μήνες, αφού οι προπονητές «δουν και γνωρίσουν» τους νέους αθλητές και αφού αξιολογήσουν το ρυθμό βελτίωσης  των παλαιών αθλητών, θα γίνουν προτάσεις επανένταξης των αθλητών σε «ομάδες αγωνισμάτων» (όσους πλησιάζουν στην αγωνιστική ηλικία ΠΠ/Β, ΠΠ/Α,  Π/Κ, κλπ).

Όλα τα γκρουπ θα περάσουν σταδιακά από τα διάφορα τεχνικά αγωνίσματα. Οι μικροί μας θα τα γνωρίσουν με τη μορφή «παιχνιδιού» και οι μεγαλύτεροι με τη μορφή του αγώνα (εύκολη  αγωνιστική μορφή).  Σταδιακά οι αθλητές που θα δείχνουν ιδιαίτερη κλίση προς κάποια ομάδα αγωνισμάτων  π.χ. (Ταχύτητες, άλματα, ρίψεις, αντοχή, σύνθετα)  θα δημιουργούν μια υποομάδα (όπως π.χ. το επί κοντώ ), η οποία κάθε Τετάρτη θα κάνει ειδική προπόνηση στο κοντάρι. Το ίδιο θα γίνει στα οριζόντια άλματα, στους δρόμους, τις ρίψεις κ.ά. Οι προπονητές των Ακαδημιών θα εισηγούνται και οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδος θα μυούν στα μυστικά των τεχνικών αγωνισμάτων, όσους/ες  δείχνουν ενδιαφέρον και προσπαθούν.

Η προσπάθεια που κάναμε να δημιουργήσουμε γκρουπ (των 2004,2005,2006, για Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο) δεν ευδοκίμησε, αφού μόνο 2-3 γονείς δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το γκρουπ  (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο).  Άρα παραμένουν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών Δευτέρα -Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00.

Μερικά παιδιά μετακινήθηκαν σε μεγαλύτερο γκρουπ. Οι προπονητές θα ενημερώσουν για τη διάρκεια των προπονήσεων που σε μερικά γκρουπ ίσως αυξηθεί κατά 15 λεπτά.

Θέλουμε να ενημερώνουμε όλους τους γονείς, για θέματα που αφορούν στα παιδιά σας. Αυτή τη φορά θα το κάνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Όμως επειδή κάποια στοιχεία των αθλητών του συλλόγου δεν χρειάζεται να τα γνωρίζουν όλοι, στο εξής θα ενημερώνουμε μόνον ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (θα τους στέλνουμε «e-mail»).  ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ

Όσοι λοιπόν διαθέτετε «e-mail» θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας (μέσα από τη σελίδα μας (επάνω δεξιά στην πρώτη σελίδα που γράφει  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) και να μας στείλετε το «e-mail» σας.   Σε αυτό  θα σας στέλνουμε τις οποιεσδήποτε πληροφορίες – ανακοινώσεις.

Για την ενημέρωσή σας, θα περάσουμε τη σύνθεση των γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανά προπονητή.
 

Αύριο μεσημέρι φύγουμε για τις Σέρρες, όπου θα αγωνιστούμε το απόγευμα στα Μπεκιάρεια.
 

print

Written by