ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 28.9.13 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΑ ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 28.9.13  και τα επακόλουθά της.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ομάδος θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σίγουρα τα κορίτσια τα πήγαν καλύτερα από τα αγόρια.  Δεν υπολογίζουμε τη νίκη στο επί κοντώ (με 4.50), του Νίκανδρου Στυλιανού, αφού κατέβηκε στον αγώνα για το ταξίδι και εντελώς απροετοίμαστος για άλματα.  Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα άρχιζε ποτέ από το 4.50 και η επίδοση αυτή δεν μπορεί να ονομαστεί επιτυχία, (ανεξάρτητα από την πρώτη θέση).

Σε ατομικό επίπεδο υπήρξαν εμφανίσεις πολύ καλές, ικανοποιητικές  αλλά και μη ικανοποιητικές.

Θα σταθούμε σε όσους τα πήγαν καλά και θα συζητήσουμε με όσους δεν τα πήγαν καλά στην προπόνηση, για να εντοπίσουμε  τα αδύνατα σημεία τους αλλά και τα λάθη που έκαναν.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

1999

ΚΟΝΤΩ (Κ)

80μ. ΠΚ/Α

2.60 (Ν.Ρ)

11”89

Πολύ καλά τα πήγε η Κατερίνα αφού έκανε ρεκόρ (είχε 2.20 από τον ένα και μοναδικό αγώνα πού έκανε στην προηγούμενη σεζόν). Η Κατερίνα ξεχώρισε και μάλιστα κέρδισε με 2.60 τα άλλα κορίτσια της παρέας (Μαρκέλλα και Στεφανία) γιατί (με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή της) τόλμησε και πήρε μεγαλύτερο κοντάρι (3.50/50). Είναι κοινό μυστικό στο επί κοντώ, ότι το μέγεθος του κονταριού που θα χρησιμοποιήσει κάποιος αθλητής (εφόσον έχει τα προσόντα, την εμπειρία αλλά και το ψυχικό σθένος) παίζει σημαντικό ρόλο στην επίδοση. Ακόμη και σήμερα, με τα όσα μύρια λάθη της, το νέο κοντάρι είναι και αυτό «μικρό» για τη «μικρή Φλωρού» (γιατί έχουμε και μεγάλα Φλώρια – μην μπερδευτούν).

Αναμένονται Ομηρικές μάχες ανάμεσα στις Θεοδωρίδου, Στεφανίδου και Ευσταθίου και Τριανταφύλλου αφού και οι άλλες αθλήτριες έχουν όλα τα προσόντα για μεγαλύτερα κοντάρια και θα τα αξιοποιήσουν… Δεν ξανακερδίζεις κορίτσι μου τις Μαρκέλλα και Στεφανία, σε άφησαν για να χαρείς γιατί όπως μου είπαν… «μικρό είναι κύριε, ας χαρεί λιγάκι»!!!

 

ΚΥΡΤΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

1997

ΣΦΑΙΡΑ Π

12.97

6ος

Ο Κωνσταντίνος Κυρτσούδης τα πήγε αρκετά καλά αφού βελτίωσε τόσο το ατομικό του ρεκόρ στη Σφαίρα όσο και το ρεκόρ του συλλόγου. Έριξε 12.97 και ετοιμάζεται για τα 13. Σε ένα διάλειμμα στο «φαγοπότι της ντομάτας» μου είπε: «Το Νο 13 δεν μου αρέσει και τόσο και σκοπεύω, πολύ σύντομα, να βάλω το 14 μπροστά από την επίδοσή μου»!!!

 

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

1998

ΚΟΝΤΩ (Π)

ΣΦΑΙΡΑ (Π)

3.30

7.99

3ος

8ος

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

1995

ΚΟΝΤΩ (Γ)

3.30

Σε ισοπαλία με 3.30, κατέληξε η μάχη των αδελφών «Σολομωνίδη» Απόστολου και Δήμητρας. Με το σκεπτικό ότι η Δήμητρα Σολομωνίδη σήμερα ταξιδεύει για Αθήνα (Πειραιά), όπου πλέον θα εγκατασταθεί για (λίγο ή περισσότερο), αφού πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά  -Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας-, οι μελλοντικές μονομαχίες των αδελφών θα αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από σήμερα χωριζόμαστε σε Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς (εγώ θα είμαι με τους Πειραιώτες μέχρι να κλείσει τα πόδια στο γύρισμα ο Απόστολος – δηλαδή Απόστολε;  μέχρι το 2018 ή λίγο νωρίτερα – Φλώρε!!!).

Από τους αδελφούς Τριανταφύλλου καλύτερη σήμερα η Ναταλία που με 2.70 ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και έχασε στις λεπτομέρειες το 2,80 (με μεταλλικό παλμό). Δεν μπορεί τώρα που η Ναταλία πέρασε στο Φυσικό της Θεσσαλονίκης όλο και κάποια εξίσωση δικιά της θα χρησιμοποιήσει για να προσαρμοστεί στο λύγισμα του κονταριού και τότε … τρέμετε κόσμε. Ο Γιώργος έκανε τρεις άκυρες χωρίς και ο ίδιος να καταλάβει το πώς και το γιατί. Είναι καιρός να βάλει στην άκρη τα μικρά (πλέον) κοντάρια και να ασχοληθεί με την προσαρμογή του σε κοντάρια που είναι του … επιπέδου του.

Ηρακλής Γεωργιανίδης και Κώστας Στακουλάς προσπαθούν και βελτιώνονται συνεχώς στα αγωνίσματά τους. Μπράβο κούκλοι, συνεχίστε να προσπαθείτε και να χαίρεστε τη συμμετοχή σας σε αγώνες.
Όσο για το Φώτη το Δρόσο που είχε προβλήματα με τη φορά του, θα χρειαστεί να βελτιώσει το ρυθμό τρεξίματος που θα τον οδηγήσει σε σιγουριά για την «τοποθέτηση» και το λύγισμα του κονταριού.  Με σταθερή και σίγουρη φορά θα μπορέσει να αξιοποιήσει τα πολλά προσόντα που έχει. Συνονόματε, θα βάλουμε για λίγο σε ενέργεια το σχέδιο που συζητήσαμε για τη βελτίωση του ρυθμού τρεξίματος. Ετοιμάσου…

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΤ.

ΓΕΝ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΕΠΙΔΟΣΗ

ΘΕΣΗ

1

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ

1989

ΚΟΝΤΩ Α

4.50

1ος

2

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

1998

ΚΟΝΤΩ (Π)

ΣΦΑΙΡΑ (Π)

3.30

7.99

3ος

8ος

3

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1997

ΚΟΝΤΩ (Π)

100 (Π)

Α

12”82

4ος

4

ΔΡΟΣΟΣ  ΦΩΤΙΟΣ

1998

ΚΟΝΤΩ

150 ΠΠ/Α

Α

19”41

8ος

5

ΚΥΡΤΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

1997

ΣΦΑΙΡΑ Π

12.97

6ος

6

ΓΕΩΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛ. -ΑΝΑΣΤ.

1997

ΣΦΑΙΡΑ Π

10.94

7ος

7

ΣΤΑΚΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

1998

ΔΙΣΚΟΣ ΠΠ/Α

24.14

9ος

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΤ.

ΓΕΝ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΕΠΙΔΟΣΗ

ΘΕΣΗ

1

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

1999

ΚΟΝΤΩ (Κ)

80μ. ΠΚ/Α

2.60 (Ν.Ρ)

11”89

2

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ- ΘΕΟΠ.

1999

ΚΟΝΤΩ (Κ)

80μ. ΠΚ/Α

2.50

12”39

12η

3

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ- ΑΝΤΩΝΙΑ

1998

ΚΟΝΤΩ (Κ)

80μ. ΠΚ/Α

2.40

11”83

4

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

1995

ΚΟΝΤΩ(Γ)

3.30

5

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

1995

ΚΟΝΤΩ (Γ)

2.70 (Ι.Ρ)

 

Άφησα στο τέλος την εικόνα της Αποστολής (γονείς και συνοδοί). Όταν περνάς τόσο ωραία στους αγώνες, με τόσο ευχάριστη παρέα από τους γονείς και φίλους, τίποτε δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση, ούτε ακόμη και αυτοί οι παραπτωματίες.
Μετά από σύσκεψη με τους γονείς:

Η ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ» – ΤΡΙΜΗΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

Μετά από: 
Α) την ομολογουμένως άψογη συμπεριφορά  των «παραπτωματιών» στους αγώνες.

Β) Την αντιμετώπιση του θέματος -ΑΨΟΓΑ-   από τους συναθλητές τους,  (που αν και δεν έφταιξαν σε τίποτε, συμμετείχαν εθελοντικά στο  «φαγοπότι της ντομάτας».

Γ) Μετά την αποδοχή από τους παραπτωματίες, της μείωσης για ένα μήνα (μέχρι 28η Οκτωβρίου) του “pocket money” στο 1/3 του συνηθισμένου.

Δ) Μετά την φορτική παρεμβολή της «Αγίας προπονήτριας» υπέρ της συγχώρησης του παραπτώματος. Αυτό και αν ήταν….

Δίνεται  Τρίμηνη αναστολή της συζήτησης με τους γονείς. Οπότε, την Δευτέρα έρχεστε κανονικά στην προπόνηση χωρίς να κουβαλάτε τους γονείς σας  … ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ.

 

Υ.Γ. Η Εργασία των «μραντεφέρηδων» θα πρέπει να παραδοθεί πριν από την επόμενη προπόνηση των εμπλεκομένων. Να μη βγείτε έξω την Κυριακή και να κάνετε την εργασία σας κύριοι, αυτό θα πεί συνέπεια, την οποία ζητάω χωρίς καμία υποχώρηση.

print

Written by