ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ

Παράλληλα με το Δ.Σ. το οποίο ρυθμίζει τα του συλλόγου, οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συσκέπτονται και οργανώνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται στη λειτουργία του συλλόγου, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των παιδιών. Η καθημερινή και διαρκής προσέλευση νέων αθλητών (ο κάθε γονιός μαθαίνει από τον άλλον) μας τιμά.  Όμως μας δημιουργεί και πρόσθετα προβλήματα γιατί δεν θέλουμε, λόγω των πολλών παιδιών, να χάσουμε το στοιχείο της άμεσης επαφής με το κάθε παιδί.   

Οι προπονητές συναντήθηκαν εχθές για να συζητήσουν τα αδύνατα σημεία, να αποφασίσουν για τον τρόπο επίλυσης των και να προτείνουν (στο σημερινό Δ.Σ.) λύσεις οι οποίες θα καταστήσουν το σύλλογο πιο λειτουργικό.  Στόχος μας είναι να περάσουμε σε κάθε παιδί «στοιχεία» που θα βοηθήσουν στη σωστή διάπλαση «σώματος και ψυχής» των παιδιών «μας».

Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που αντιμετωπίζει προβλήματα από τους γονείς γιατί δημιουργήσαμε «ολιγομελή γκρουπ» (για να μπορούμε να κουμαντάρουμε τα παιδιά). Δεν χωρούν όλα τα παιδιά σε ένα γκρουπ, αλλά και να χωρούσαν, δεν θα ήταν τα γκρουπ λειτουργικά. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ξεκάθαρος σε όλους τους τομείς. Διαθέτει 9 προπονητές! τα στοιχεία των οποίων μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε στη σελίδα μας «ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ» του συλλόγου.

Παρακαλούμε τους γονείς να αφήσουν τους προπονητές να τακτοποιήσουν τα γκρουπ σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια και σύντομα, αφού γνωρίσουμε καλύτερα όλα τα παιδιά (δούμε τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα στοιχεία του καθενός), θα τακτοποιήσουμε τα γκρουπ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Γονείς, το δυνατό στοιχείο του συλλόγου μας είναι τα (ολιγομελή γκρουπ), μη θελήσετε να το χαλάσουμε επειδή κάποιοι βιάζονται -συγγνώμη αλλά με τους βιαστικούς θα τα χαλάσουμε-.

Ο σύλλογος και οι προπονητές φροντίζουν για το σύνολο των παιδιών και γιαυτό δεν έχει ο κάθε προπονητής από 30 και 40 παιδιά, όπως βλέπουμε σε άλλους συλλόγους. Με μεγάλο αριθμό παιδιών σε κάθε γκρουπ είναι αδύνατος ο έλεγχος του κάθε ανταρτάκου και, τουλάχιστον εμάς, δεν μας ικανοποιεί  το να περνάμε την ώρα μας στο «έτσι» -χωρίς κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι οι αθλητές μας.

Τόσο σοβαρά μας απασχολεί το θέμα που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε (αν τελικά χρειαστεί) και άλλο γκρουπ, το γκρουπ (Φυσικής Κατάστασης).  Σε αυτό  θα ενταχθούν οι σχετικά μεγάλοι αθλητές μας (μεγαλύτεροι από 13-14 ετών), που λόγω ηλικίας θα έπρεπε να ενταχθούν σε γκρουπ της  αγωνιστικής ομάδος, αλλά η φυσική τους κατάσταση δεν το επιτρέπει ακόμη.

print

Written by