ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  (Αγωνίζονται όλοι χωρίς να χρειάζεται Δελτίο αθλητή). Πολύ σύντομα θα σας κοινοποιήσουμε το πρόγραμμα της πρώτης ομαδικής αγωνιστικής ευκαιρίας που θα δώσουν οι προπονητές μας στα παιδιά του συλλόγου μας των μικρών κατηγοριών.  1) από 2005-2008  μέχρι 2) 2000-2004. Θα υπάρχουν δύο ομάδες για κάθε κατηγορία που θα αγωνιστούν σε 5 αγωνίσματα, με ομαδική βαθμολογία.
Ο πρώτος αγώνας προγραμματίζεται για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου τις ώρες της προπόνησης 19:00 20:30.  Σύντομα θα ανακοινωθεί η προκήρυξη.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕΓΑΣ.  Αγωνίζονται μόνον ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ.  
Στα Κουφάλια  (περίπου 40 χιλ. από Θεσσαλονίκη), θα γίνουν οι αγώνες αυτό το Σάββατο  12 Οκτωβρίου. Στους συγκεκριμένους αγώνες  αγωνίζονται όσοι  είναι γεννημένοι  (2000-01 και 2002-03).
Οι δηλώσεις έγιναν σήμερα, όμως  μπορούν να γίνουν αλλαγές τόσο στα αγωνίσματα όσο και στους αθλητές. Μπορούν να μην αγωνιστούν αθλητές που δεν είναι έτοιμοι ή να αντικατασταθούν με άλλους που θα ήθελαν να αγωνιστούν  (πάντα, με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών τους)]. 
Εφόσον μάθουμε τον ακριβή αριθμό των αθλητών, (σήμερα Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή), θα οργανώσουμε την μετακίνηση μας στα Κουφάλια, με τα διαθέσιμα Ι.Χ. των προπονητών, των παραγόντων αλλά και των εθελοντών γονέων, που θα ήθελαν να ακολουθήσουν την αγωνιστική αποστολή των παιδιών.  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
ΟΙ δηλωθέντες αθλητές είναι:   ΑΓΟΡΙΑ  &  ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

print

Written by