ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Με την παρουσία 40-45 γονέων και μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγινε η συγκέντρωση των γονέων στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Οι γονείς ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο κ. Θεοφανίδη Θ., τον Αντιπρόεδρο κ. Κούτρα Ι. και τον προπονητή κ. Κατσίκα Φ.  Ακολούθησαν ερωτήσεις,  διευκρινήσεις, προτάσεις  και η κουβέντα κατέληξε στον τρόπο ελέγχου της υγείας των νεαρών αθλητών μας.

Α)  Ακαδημίες: Πριν την έκδοση Δελτίου (παιδιά μικρότερα των  9 ετών.)

Β)  Αγωνιστική Ομάδα: Αθλητές με Δελτίο αθλητή (μετά την ηλικία των 9 ετών).

Την κουβέντα βοήθησε ο κ. Σαμουήλ Ντούγκου, που είναι αναπληρωτής καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο ΑΠΘ. Υπέρηχος και καρδιογράφημα είναι τα βασικά για την πρώτη εξέταση των παιδιών. Συμβουλευτείτε τους ιατρούς των παιδιών σας.

Γονείς και σύλλογος  συμφώνησαν στα ακόλουθα:

1) Όλοι οι μικροί αθλητές που προσέρχονται στο σύλλογο για να γυμναστούν θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρού στην οποία να αναγράφεται ότι το παιδί μπορεί να γυμνάζεται χωρίς κίνδυνο της υγείας του.
2) Οι μαθητές, μπορούν να προσκομίζουν φωτοτυπία του πιστοποιητικού υγείας που θα πρέπει να καταβάλουν στο σχολείο για να τους επιτρέπεται η συμμετοχή στο μάθημα της γυμναστικής.
3) Σύμφωνα με οδηγίες  του ΣΕΓΑΣ …  «τα Δελτία αθλητών για να εγκριθούν από τον ΣΕΓΑΣ πρέπει να είναι θεωρημένα από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας  ή Αγροτικό ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε με το Δημόσιο  ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.
4) Θεωρήσεις Δελτίων μπορούν να γίνουν από Νοσοκομεία, τα οποία ορίζονται ανά 15θήμερο, με την καταβολή 5 €.
Επί του θέματος θα επανέλθουμε αφού το ψάξουμε.

print

Written by