15 – 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ


Από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος για τους αθλητές κλασικού αθλητισμού. Τα σωματεία θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους στις 31 του ιδίου μήνα και με βάση την εγκύκλιο Μεταγραφών του 2013, την οποία θα βρείτε  ΕΔΩ.   

Οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν στο site του ΣΕΓΑΣ, αφού πρώτα περάσουν από την σχετική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ και εγκριθούν από το διοικητικό συμβούλιο.
»


Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ … ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η φιλοσοφία του συλλόγου μας γύρω από τις μεταγραφές,  μπορεί να αποδοθεί με τις παρακάτω 5  λέξεις:   «Δεν μας συγκινούν οι μεταγραφές».  Δεν τις  επιδιώκουμε, δεν τις υπερεκτιμούμε, δεν στηρίζουμε την αγωνιστική άνοδο του συλλόγου μας σε φτασμένους αθλητές άλλων συλλόγων, δεν χτίζουμε το μέλλον μας με τον ιδρώτα άλλων προπονητών και κατηγορηματικά,  δεν κάνουμε μεταγραφές με ανταλλάγματα.  


Με το να μη δίνουμε ανταλλάγματα για μεταγραφές (όπως ίσως κάνουν άλλοι σύλλογοι) δεν απαξιώνουμε τον οποιοδήποτε αθλητή ή τον κόπο του να φτάσει στο όποιο επίπεδο·  είναι καθαρά θέμα Φιλοσοφίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Θέλουμε ο δεσμός  του συλλόγου με τους αθλητές του να είναι δεσμός συναισθηματικός και διαχρονικός παρά να στηρίζεται σε υλικά ανταλλάγματα για ένα ή δύο χρόνια.


Το ότι αθλητές που ήρθαν με μεταγραφή στο σύλλογο τους έχουμε στην ψυχή μας σαν παιδιά μας, δείχνει ότι γονιός μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και αυτός που μεγαλώνει με περισσή αγάπη ένα παιδί και όχι μόνον ο φυσικός του πατέρας. (Υπάρχουν τόσοι και τόσοι σε αυτή την κατηγορία, αλλά αυτή τη στιγμή μου ήρθαν στο μυαλό πρώτα τα δύο ονόματα (Νίκανδρος και Θεοδώρα B.) όλοι οι άλλοι στη σειρά σας …. Φλώρια.


Προτιμούμε και το χαιρόμαστε διπλά, να «επανδρώνουμε» τις αγωνιστικές μας ομάδες με αθλητές που ξεκινούν από τις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και που με τον ιδρώτα των προπονητών μας,  φτάνουν κάποτε να αγωνίζονται και ίσως να διακρίνονται και σε μεγάλους αγώνες.


Σε ειδικές περιπτώσεις, δεχόμαστε να «φιλοξενήσουμε» στο σύλλογο αθλητές άλλων συλλόγων, εφόσον μας το ζητήσουν φίλοι  προπονητές ή σωματεία  με τα οποία  έχουν αναπτυχτεί φιλικοί δεσμοί μεταξύ μας.


Προσφέρουμε τους προπονητές μας, τη φιλοξενία μας και την οικογενειακή ατμόσφαιρα στην οποία λειτουργούμε σε αθλητές που για τον Α ή Β λόγο θα ήθελαν να έρθουν στο σύλλογό μας.


Μας  ενδιαφέρει, κυρίαρχα ο χαρακτήρας του αθλητή, ο λόγος που θέλει να έρθει στο σύλλογό μας και … τελευταία η επίδοσή του. 


Το ρεζουμέ είναι:    Λέμε ΝΑΙ στις μεταγραφές αλλά όχι στα τυφλά.

 


print

Written by