ΜΠΕΛΟΣ Θ. & ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ Ρ. – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Το μυστικό, για να ξεπερνάμε σε κάθε καμπή της ζωής μας, το κάθε πρόβλημα είναι αυτό το «κλικ». Άμα σου κάνει «κλικ» τα πάντα μπορείς να πετύχεις, εύκολα και χωρίς μεγάλο κόπο. 
Το «κλικ» χρειάζεται.
Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ μας έκατσε· κτίζουμε το μέλλον μας ακόμη και στην Ευρώπη αργά και μεθοδικά. Δεν χρειάζεται να ξοδευτούμε σε διαφημίσεις και τεχνάσματα για να γίνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ παγκοσμίως γνωστός. Απλά κάθε δυο τρεις μήνες, θα στέλνουμε εκ περιτροπής τους αθλητές μας για σπουδές μερικών μηνών στο εξωτερικό. Οι αθλητές μας, αφενός μεν θα επιμορφώνονται -και θα γνωρίζουν όλον τον κόσμο- και αφετέρου, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνεται γνωστός και -σε αυτούς τους λίγους- που ακόμη δεν τον γνωρίζουν. Τώρα, το πώς βρήκαν τη σημαία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο εξωτερικό!   Αφού έχουν διασυνδέσεις στο «Σοφό» … προπονητικό team του συλλόγου, όλα είναι δυνατά.
Ο Θεοφάνης Μπέλος και η Ρωξάνη Γιαννακάκη, που βρίσκονται στη Φινλανδία με ένα πρόγραμμα για ολοκλήρωση των σπουδών τους, αφού πέτυχαν λαμπρά αποτελέσματα στην αποστολή τους, μας έστειλαν το παρακάτω ε-μαιλ.  Σας το περνάμε, όπως έχει, για να δείτε τι κάνουν για το σύλλογο τα «Καμάρια μας». Μέχρι και μελλοντικά Ρηγάκια από Ισπανία (Antonio) και Φινλανδία (Elisa), ετοιμάζουν!

ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ.

«Κ Φώτη, μας έχουμε κάνει διάσημους σε όλες τις Σκανδιναβικές χώρες!! Η πρώτη (φωτογραφία) είναι στο North Cape, που είναι το βορειότερο σημείο της Ευρώπης.  Οι 2 επόμενες είναι στην Στοκχόλμη, και η τελευταία είναι στην Φινλανδία, αλλά πολύ βόρεια, σε ένα κλασσικό Φινλανδικό εξοχικό.
Τα 2 παιδιά στην φωτογραφία είναι ο Antonio από Ισπανία και η Elisa από Φινλανδία! Υποσχόμενα Ρηγόπουλα. Μαθαίνω μέσα από το site ότι περνάτε καλά!! Και ότι μεγαλώνει ο σύλλογος, γι’αυτό κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε από εδώ που είμαστε!»

Μπράβο παιδιά, μπράβο Θεοφάνη Μπράβο Ρωξάνη.
Ευχόμαστε καλά να περνάτε και να μην τελειώσει ποτέ «για εσάς» αυτό το ευχάριστο ταξίδι, αλλά από πίσω  (για να είμαστε ειλικρινείς) λέμε:  Άντε ρε ακόμα να περάσουν αυτοί οι μήνες…»
Μας λείπετε ρε! πώς να σας το πούμε αλλιώς … Αχώνευτες υπάρξεις.

print

Written by