ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία μεγάλη «οικογένεια» -με πολλά παιδιά. Όσο μεγαλώνει η οικογένεια τόσο απαραίτητη είναι η ενημέρωση, έτσι απλά για να αισθάνονται όλοι ισότιμα μέλη της οικογένειας. Θέλουμε να ενημερώνουμε τους γονείς και φίλους των αθλητών μας γιατί, όπως βλέπετε, ο σύλλογος δεν αρκείται στις προπονήσεις και τους αγώνες. Προσπαθεί να συνδυάσει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» σχεδόν σε όλες του τις δραστηριότητες.
Μπορεί να μη βλέπουμε καλά! όμως από αυτιά πάμε καλά. Το μυστικό της «επιτυχίας»  του συλλόγου μας είναι ότι αφουγκραζόμαστε τους ψίθυρους αλλά ακούμε και τις κουβέντες  των αθλητών μας και των γονέων τους.
Είμαστε ευτυχείς γιατί στις τάξεις των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών μας υπάρχουν όλων των ειδών οι άνθρωποι. Καταφέραμε να τους έχουμε κοντά μας και το μόνο που κάνουμε, είναι να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας και να προσέχουμε το οτιδήποτε μας λένε.
Ακούμε καταπληκτικές προτάσεις και υπέροχες ιδέες·  το μόνο που κάνουμε εμείς είναι να -τις υλοποιούμε- (και πάλι με τη βοήθεια των γονέων).
Ε! πώς να μην νοιώθουμε ότι είμαστε «μια μεγάλη οικογένεια», αφού όλοι μαζί νοιαζόμαστε για το καλό του συλλόγου, για το καλό των παιδιών μας;
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

print

Written by