Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όπως προαναγγείλαμε την Παρασκευή  1.11.13  τις ώρες της προπόνησης (19:00-20:30) θα γίνουν εσωτερικοί αγώνες  KIDS’  ATHLETICS στο χόρτο του βοηθητικού σταδίου. Το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και τα αγωνίσματα στα οποία θα διαγωνιστούν οι ομάδες είναι:  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ  (
BBQ)
Υποσχεθήκαμε τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές μας ότι μετά την προπόνηση της Παρασκευής 1-11-13 αλλά και μετά τον αγώνα των μικρών KIDS’ ATHLETICS,  θα ακολουθήσει ένα μικρό πάρτι. Θα υπάρχει από νωρίς ψησταριά και εθελοντές (γονείς και φίλοι) που θα φροντίσουν να ψήσουν και να ετοιμάσουν τα υπέροχα σάντουιτς  στους πεινασμένους αθλητές μας. Το ψήσιμο κανονικά μπορούν να το αναλάβουν οι προπονητές αλλά δεν θα το θέλαμε. Δεν θα θέλαμε να στερήσουμε από τα παιδιά, τους προπονητές τους, και μάλιστα την ημέρα των αγώνων.  Γιαυτό…
ΟΙ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
Παρακαλούμε, όποιον από τους γονείς επιθυμεί να μας βοηθήσει στο ψήσιμο και στην ετοιμασία των σάντουιτς των παιδιών μας, να το δηλώσει στον κ. Κατσίκα για να  επανδρωθεί το συνεργείο ψησίματος.
Τελικά, ο πανταχού παρών κ. Μουρουδέλης Σωτήριος, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος των Δημοσίων σχέσεων, έχει πάρει στις “τεράστιες” πλάτες του το ψήσιμο.
Δυστυχώς ο έτερος των Αρχιμαστόρων στο ψήσιμο κ. Παπαδόπουλος Απόστολος θα απουσιάζει την ημέρα του BBQ (ευτυχώς!  τρώει πολύ παιδιά ο κ. Παπαδόπουλος, δεν θα έμενε σουβλάκι ούτε για δείγμα…).
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον κ. Μουρουδέλη, θα έχουν και τον πρώτο λόγο στις τυροκαυτερές και στους μεζέδες,  που μάθαμε ότι ετοιμάζουν μερικές μαμάδες και μερικοί μπαμπάδες! Εύγε!

Οι ώρες της εκδήλωσης θα είναι (19:00 -21:00) ακριβώς οι ώρες προπόνησης. Απλά δύο τρεις γονείς θα φροντίσουν για τη φωτιά και το ψήσιμο. Όταν ψηθούν θα χρειαστούν 3-4 μαμάδες ή μπαμπάδες για να δίνουν στα παιδιά τα σάντουιτς που θα είναι έτοιμα. Δηλαδή υπόθεση περίπου δύο ωρών.
Περιμένουμε τους Εθελοντές για το ψήσιμο. Ελάτε να βοηθήσετε, θα έχει πλάκα!

print

Written by