ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 1.11.13

Ο πρώτος αγώνας των Ακαδημιών και των Μινι, προγραμματίζεται για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, τις ώρες της προπόνησης 19:00 20:30.  

Αγωνίζονται όλοι, με Δελτίο αθλητή (όσο έχουν βγάλει – δικαιούνται όσοι έκλεισαν τα 9 χρόνια), αλλά και χωρίς  Δελτίο … ).
Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα της πρώτης ομαδικής αγωνιστικής ευκαιρίας που θα δώσουν οι προπονητές στα παιδιά του συλλόγου μας, των μικρών κατηγοριών.  

Α) από 2008-2005  και     Β) 2004-2000. [Οι μεγαλύτεροι να ετοιμάζονται προετοιμάζουμε εκδρομή σε συνδυασμό με αγώνες, λίγη υπομονή και θα μάθετε].
Θα υπάρχουν δύο ομάδες για κάθε κατηγορία (Α1- Α2) και (Β1-Β2), που θα αγωνιστούν σε  (5) αγωνίσματα η κάθε ομάδα, με ομαδική βαθμολογία.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   (τρόπος διεξαγωγής των αγωνισμάτων).

ΨΗΣΤΑΡΙΑ – ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΧΟΥΔΙΕΣ  ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Ευκαιρία να τσικνίσουμε μετά τους αγώνες των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Παιδιά, μη λείψει κανείς!  Ελάτε να αγωνιστείτε, δεν θα χάσετε!
Την ημέρα των αγώνων (Παρασκευή 1-11-13) από ώρα 20:30 και μετά, έξω από το Κ-3 του Καυτανζογλείου (στην έξοδο από την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) θα λειτουργήσει BBQ  για όλους τους αθλητές προπονητές και γονείς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. (Έχουμε την καλή διάθεση να κεράσουμε και τους αθλητές των άλλων συλλόγων, αλλά ίσως να έχουμε πρόβλημα με το κυλικείο, οπότε δεν επεκτεινόμαστε. Μόνον αυτός είναι ο λόγος,  γιατί όπως λέει και η Γ.Γ. του συλλόγου μας κ. Μανιού Κατερίνα «ο σύλλογός μας είναι Large» (στις παροχές του, προς όλους).
Παιδιά, καλά μη χολοσκάτε όσοι δεν έρχεστε την Παρασκευή, τα δικά σας θα τα φάμε εμείς, δεν θα πεταχτούν…
Σάντουιτς με ψητά (σουβλάκια, σουτζουκάκια, λουκάνικα κ.ά.), θα περιμένουν τους αθλητές μας στην έξοδο μετά τους αγώνες. Να δούμε ποιος θα φάει τα περισσότερα!

Γονείς,  μαμάδες και μπαμπάδες, εθελοντές θα βοηθήσουν στην όλη εκδήλωση και θα ετοιμάζουν τα σάντουιτς των παιδιών μας.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από τώρα … όλους όσους δηλώσουν εθελοντές (μαμάδες και μπαμπάδες) για το δίωρο 19:00 μέχρι 21:00 της Παρασκευής 1-11-2013.

Ειδικά για τους γονείς θα υπάρχει και ένα κρασάκι με το σάντουιτς.  Μη δω όμως από τους μπαμπάδες καταστάσεις που οδηγούν σε «κίτρινες κάρτες» όπως οι γονείς στη φωτογραφία, που μας ρήμαξαν τα σουβλάκια στην εκδρομή και μετά την άραξαν! Υπάρχει κίνδυνος και για κόκκινη κάρτα…

Αρχηγός του ψησίματος ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος, μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπέυθυνος για τις Δημόσιες σχέσεις.

print

Written by